Kto chce się bawić pisze w komentarzu co widzi na filmie przed rozwinięciem spojlera.
Standardowo pod filmem spojler z wyjaśnieniem tego co jest na filmie.
EDIT: wrzucam w spojler jeszcze filmik z akcji "PO"
Kto zgadł?
Jestem ciekaw czy to ruskie tak prężnie działają w Afryce i chca zniszczyć ten spierdolony, spedalony zachód od środku, jesli tak to wychodzi im to znakomicie, w każdym państwie agenci typu holland i tak to sie kreci
To żydzi importują to bydło z afryki do europy aby białego człowieka się pozbyć i zagarnąć wszystkie szekle świata. Łatwiej rządzić czarnym niż białym. Rozpierdolą białą europę, pomieszają wszystko do koloru sraczki a potem zniewolą jak jebane bydło.
Ty jesteś śladem węglowym jaki chcą ograniczyć.
Już skończ z tymi Zydami, tu chodzi o pierdlonych psycholi globalistów , korporacje i ich europejskich namiestników których my nazywamy naszymi władzami. Ja nie rozumiem o co Wam chodzi , walicie konia do tej jebanej Ameryki wpierdalacie magdonalda i szczycicie się praca w pedalskich korporacjach jako życiowy priorytet .. kochacie też unie gejropejska ostoję gejokracji itp te dostawy inżynierów to jest tylko taki bonus , nie pozdrawiam idiotow
To żydzi importują to bydło z afryki do europy aby białego człowieka się pozbyć i zagarnąć wszystkie szekle świata. Łatwiej rządzić czarnym niż białym. Rozpierdolą białą europę, pomieszają wszystko do koloru sraczki a potem zniewolą jak jebane bydło.
Jestem ciekaw czy to ruskie tak prężnie działają w Afryce i chca zniszczyć ten spierdolony, spedalony zachód od środku, jesli tak to wychodzi im to znakomicie, w każdym państwie agenci typu holland i tak to sie kreci
Ciekawe bo słowo "globaliści" zostało uznane za antysemityzm.
Pewnie jakiś zupełny przypadek a ja pierdolę.