Niedokońca mutant, ta ryba akwariowa nazywa się Arowana. Dosyć agresywna rybka i mięsożerna, często karmi się ją wrzucając do akwarium żywą mysz, którą połyka w całości. Zależnie od akwarium może osiągnąć 60cm. A Tutaj ewidentnie coś się zaczepiło po "jedzeniu"
Tyle że to coś macha skrzelami i kręci oczami. Nie wiem jak długo pół ryby tak potrafi ale myślę że jeśli potrafi to krótko i ktoś nagrał video w idealnym momencie.
Tyle że to coś macha skrzelami i kręci oczami. Nie wiem jak długo pół ryby tak potrafi ale myślę że jeśli potrafi to krótko i ktoś nagrał video w idealnym momencie.
Ryby ro tak twarde sztuki że i 2 lata pożyje bez połowy ciała, zagłęb temat u wujka google
Niedokońca mutant, ta ryba akwariowa nazywa się Arowana. Dosyć agresywna rybka i mięsożerna, często karmi się ją wrzucając do akwarium żywą mysz, którą połyka w całości. Zależnie od akwarium może osiągnąć 60cm. A Tutaj ewidentnie coś się zaczepiło po "jedzeniu"
To "po jedzeniu" porusza skrzelami i oczami. Jakaś mutacja.
Karpia obcięty łeb pół dnia potrafi skrzelami machać. Pies, kot, bały się to w piecu spaliłem. Trochę odrażające to było. Ale raczej to tylko ostatnie komendy prostego układu nerwowego. Raczej już nie boli i raczej już nie żyje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów