📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Raz wygląda jak głowa, a raz jak cipa rybia. Jedno jest pewne, na pewno śmierdzi
Miały być bliźniaki, ale płód się popsuł. I wystaje blizniak pasożytniczy. Albo zwarcie w inkubatorze było.
Mutant popromienny
Niedokońca mutant, ta ryba akwariowa nazywa się Arowana. Dosyć agresywna rybka i mięsożerna, często karmi się ją wrzucając do akwarium żywą mysz, którą połyka w całości. Zależnie od akwarium może osiągnąć 60cm. A Tutaj ewidentnie coś się zaczepiło po "jedzeniu"
Opierdolił koleżkę, a łeb mu się przykleił, jak gówno do podeszwy. Ot, co...
Arowany osiągają konkretne ceny.
Ta tutaj to dopiero musi kosztować.
Ta tutaj to dopiero musi kosztować.
huja sie znacie, to jest dodatkowy strażnik, wieżyczka obronna, obserwuje to co z tyłu bardzo przydatna, odblokowuje sie po przejsciu 10 leveli na hardzie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów