Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patola chyba serio myśli, że jak nada swojej pociesze (spłodzonej w pijackim widzie gdzieś u Siwego czy innego Łysego na domówce) egzotyczne, niepolskie imię to to automatycznie sprawi, że przestaną być parą kretynów i prostaków
Zapomniałeś o rozpoczęciu zdania z dużej litery, oraz o kropce na końcu.
-Dzień dobry. Ja przyszłam na rozmowę o pracę.
-Pani godność?
-Vivien Venus D.......
-Wypierdalaj!
patola chyba serio myśli, że jak nada swojej pociesze (spłodzonej w pijackim widzie gdzieś u Siwego czy innego Łysego na domówce) egzotyczne, niepolskie imię to to automatycznie sprawi, że przestaną być parą kretynów i prostaków
Potwiedzam jego słowa, moja koleżanka psycholoszka ostatnio mówiła mi,że jest zauważalna taka tendencja,że im większa patola tym bardziej popierdolone amełykańskie imiona
Potwiedzam jego słowa, moja koleżanka psycholoszka ostatnio mówiła mi,że jest zauważalna taka tendencja,że im większa patola tym bardziej popierdolone amełykańskie imiona
Psycholoszka? To jakaś psychiczna dziewczyna?
Psycholoszka? To jakaś psychiczna dziewczyna?
To nie wiedziałeś o tym? Zobacz, Psycho-Loszka. W sensie że psycho i loszka, co nie?
To nie wiedziałeś o tym? Zobacz, Psycho-Loszka. W sensie że psycho i loszka, co nie?
a no ty dzięki już czaje bo wiesz wcześniej to jakbys mi nie powiedział to bym nie wiedział...loszka heh a to dobre
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów