📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:57
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze mu tak, ale już myślałem że kierowca biegł go dobić a tu taka niespodzianka
Myślałem że kierowca cofa żeby poprawić.
Ale to chyba jakiś dziadek na rowerze, przynajmniej tak wygląda.
Rowerzysta winny oczywiście, ale żeby taki manewr wykonać... kierowca pewnie myślał ze jedzie w przeciwna stronę.
Swoja droga po cholerę miał kask, skoro go nie zapiął ciasno, przecież one są bezużyteczne bez tego.
Ale to chyba jakiś dziadek na rowerze, przynajmniej tak wygląda.
Rowerzysta winny oczywiście, ale żeby taki manewr wykonać... kierowca pewnie myślał ze jedzie w przeciwna stronę.
Swoja droga po cholerę miał kask, skoro go nie zapiął ciasno, przecież one są bezużyteczne bez tego.
Kierowca wjechał pod zakaz i w dodatku zaparkował na trawie. Jak mu zajebią mandat to się zesra.
A dziadek niech nie symuluje, tylko wskakuje na rower i jedzie.
A dziadek niech nie symuluje, tylko wskakuje na rower i jedzie.
@kokos_123
kask rowerowy w ogóle jest bez użyteczny. Mechanika upadku na motocyklu i na rowerze jest taka sama (nie licząc prędkości) i o ile kask motocyklowy rzeczywiście chroni o tyle rowerowy już nie. Także mógł jechać i bez niego i na to samo by wyszło.
kask rowerowy w ogóle jest bez użyteczny. Mechanika upadku na motocyklu i na rowerze jest taka sama (nie licząc prędkości) i o ile kask motocyklowy rzeczywiście chroni o tyle rowerowy już nie. Także mógł jechać i bez niego i na to samo by wyszło.
@up
Nie pierdol, gleba w kasku a bez to dwie różne sprawy. Na budowie też Ci nigdy ten chujowy kask z plastiku głowy nie uratuje?
Nie pierdol, gleba w kasku a bez to dwie różne sprawy. Na budowie też Ci nigdy ten chujowy kask z plastiku głowy nie uratuje?
Pierdolone pedały na rowerach. Jeżdżą i wkurwiają porządnych kierowców
W końcu jakiś filmik z rowerzystami, ale nie w roli wkurwionych księżulków
Co ten typ na rowerze odjebał? o_0
Dużo fragów mogłem nabić już na rowerzystach. Głównie na pasach jak 3m przed samochodem PRZEJEŻDŻA ( po pasach powinno się prowadzić rower - policja woli ganiać ludzi kulturalnych z piwem na deptaku, niż WSZYSTKO-MOGĄCYCH rowerzystów ). Dam link do wypadku, w którym 15-letni gnojek zginął. Wina gnojka, bo po 1. wolał jechać po asfalcie, niż po ścieżce rowerowej, a po 2. wyleciał zza budynku, gdzie jest znak STOP. Jechało tam ok. 10 takich ktosiów w jego wieku, którzy wybrali ścieżkę rowerową. Dużo ludzi najeżdżało na rowerzystów z Lidzbarka Warmińskiego, więc komentarze na stronie ( link poniżej ) zostały usuwane, a gdy już nie chciało się adminowi strony klikać " Usuń > Tak " to po prostu wyłączył możliwość komentowania. Przestroga dla nierozważnych rowerkowców
Kod:
http://lidzbarkwarminski.wm.pl/277729,Nie-zyje-15-letni-rowerzysta-Wpadl-pod-kola-samochodu.html
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów