To na pewno nie były kobiety.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
JozinZBazin : narzekać to kurwa narzekasz, ale jak odwozić z imprezy to prosisz kobietę. (jak ją masz)
antoinex napisał/a:
JozinZBazin : narzekać to kurwa narzekasz, ale jak odwozić z imprezy to prosisz kobietę. (jak ją masz)
a kobieta, która przeklina to nie kobieta
1986kuba napisał/a:
a kobieta, która przeklina to nie kobieta
oj przykro mi jak ostatnio sprawdzałam, to jeszcze byłam.
Spoko jeszcze trochę czasu i... . Jak patrzę na karoserię mojego auta za każdym razem po wyjściu z marketu to widzę twarde dowody, że sporo osób się uczy tak parkować.
Na razie wypracowałem zniżkę u blacharza
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
Na razie wypracowałem zniżkę u blacharza
To były kobiety z fiutem , Tak !
Jak człowiek najebany to i tak mu wszystko jedno czy przeżyje czy nie.
Muszę Cię zmartwić - stać mnie na taksówki, to naprawdę majątku nie kosztuje.
A przy okazji - niektórzy myślą, że wrzucając bezmyślnie do swoich wywodów słowo "kurwa" dostaną +10 do swojej zajebistości.
hehe miałeś racje, to są dwa smarty, przez chwilę na prawdę myślałem, że to dwie białe kobiety...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów