📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakby tak wypromować u nich tanie radia CB to myślę, że pół narodu by wytrzebiło
Zawadzili tą dryndą o kabel i ich prąd jebnął.
Pytanie, czemu tak nisko wisiał. Ten pojazd nie jest aż taki wysoki. Po objawach, to musi być średnie napięcie, czyli kilka-kilkanaście tysięcy Voltów, takie przewody wiesza się wyżej. Ale widocznie nie w Indiach.
Zanotować: za dużo uziemienia też niedobrze.
Jak nie baldachim to Słoń z parasolką, jak nie słoń to kareta, ale zawsze tym muszą zaczepić o jebane druty wysokiego napięcia. I dlaczego podczas tych swoich świąt muszą tak drzeć te mordy.
Jest porażenie, jest
W tle muzyczka Maty- Szafir.
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów