Za 30 lat nie będą musieli wyjeżdzać z Europy,żeby móc sobie ponapierdalać do muzułmana w wiosce.
Za 30 lat nie będą musieli wyjeżdzać z Europy,żeby móc sobie ponapierdalać do muzułmana w wiosce.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja prdl saidstic schodzi na psy.
Mój wujek jest maszynistą i już 3 osoby (przez 30 lat pracy) "zabił" więc nie musiz mi mówić.
a co ty kurwa o tym wiesz ze nie trzeba ci o tym nic gadac , przezyles to ?
Kurwa mialem to wstawic, ale w porownaniu do innych filmikow tego typa pomyslalem ze w tym akurat nie ma zbyt duzo akcji, i odpuscilem wstawiania....Ja prdl saidstic schodzi na psy
Życie czasami daje po dupie,co?
a tu bum jakas lajza to wstawila tylko poty aby nabic sobie piw
Po niczym innym pała nie staje tak jak po dużej dawce wystawionych piw.
@Black Pitt Mój wujek jest maszynistą i już 3 osoby (przez 30 lat pracy) "zabił" więc nie musiz mi mówić.
A po chuj się pchają? Trudno jest mi zrozumieć debili którzy pod Grunwaldem, w Powstaniu Listopadowym, na froncie I czy II WŚ oddali coś najcenniejszego co ma każdy człowiek - WŁASNE ŻYCIE - za jakąś bzdurną i umowną ideę jak "Państwo" (...)
Czy to nie aby główny cel powołania sił zbrojnych?
Obrona własnego kraju, plemienia wzbudza szacunek, ba jednoczy nawet wiecznie żrących się Polaków.
Najazd na obce państwo skutkuje określeniem najeźdźcy, okupanta itp co niekoniecznie wiąże się z poważaniem.
Ji^HaD
Zanim Ci dupa pęknie od napinania się przeczytaj jeszcze raz powyższy cytat, podpowiadam:
-zwróć uwagę na autorKĘ cytowanego przez Ciebie postu.
A tak ogólnie, bez osobistych wycieczek:
Po większości postów już widać sukces reformy edukacji, analfabetyzm wtórny w rozkwicie.
Postawcie sie w ich sytuacji ... Jebiesz sobie spokojnie koze w swojej lepiance a tu Ci nagle napierdalaja Hamburgiery.
No mozna sie wkurwic, nie?
Jakby ktos nie ogarnial, to prostuje ... Nie trawie ciapatych. Jako kobieta jak najbardziej jestem za tym by ich dezintegrować ... Starcow, kobiety, dzieci ... WSZYSTKICH!
Tylko te biedne, molestowane kozy oszczedzic
ale to wina naszego zjebanego systemu prawnego. W USA jak policjant do kogoś strzeli to nie drążą czy musiał to robić. jak strzelił to strzelił, na chuj drążyć temattak, rasa panów może ostrzelać wioskę a naszych chłopaków z afganistanu za jakieś spekulacje po sądach ciągano...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów