Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Osoby trzymajace zwierzęta w domu nawet nie wiedza jak u nich jebie. Sami przyzwyczaili sie do smrodu, ale dla innych osób smród psa czy kociej szczyny jest wyczuwalny. Walające sie wszedzie kłaki, meble pooklejane włosiem i plwocina. Przypomina to obore nie dom.
Do tego te obrzydliwe widoki jak pies lize właściciela po mordzie a wczesniej albo lizał sobie odbyt albo wpierdalał gówno.
Miejsce zwierząt, poza kilkoma wyjatkami jest na talerzu.
Osoby trzymajace zwierzęta w domu nawet nie wiedza jak u nich jebie. Sami przyzwyczaili sie do smrodu, ale dla innych osób smród psa czy kociej szczyny jest wyczuwalny. Walające sie wszedzie kłaki, meble pooklejane włosiem i plwocina. Przypomina to obore nie dom.
Do tego te obrzydliwe widoki jak pies lize właściciela po mordzie a wczesniej albo lizał sobie odbyt albo wpie**alał gówno.
to fajnie masz na hacie frajerze, piesek juz przeruchał ci dupsko czy jeszcze sie nie wypiales ?
Domyślam się że chodzi o piwnicę
Do tego te obrzydliwe widoki jak pies lize właściciela po mordzie a wczesniej albo lizał sobie odbyt albo wpierdalał gówno.
Jestem za wolnością słowa, ale tobie powinni zrobić wyjątek i spuścić wpierdol a potem naszczać na ryj. Twoje pierdolenie zaczyna być męczące
Jestem za wolnością słowa, ale tobie powinni zrobić wyjątek i spuścić wpierdol a potem naszczać na ryj. Twoje pierdolenie zaczyna być męczące
Awatar w który dwa spersonalizowane psy liza sobie cieczke wiele mówi w tym przypadku.
Awatar w który dwa spersonalizowane psy liza sobie cieczke wiele mówi w tym przypadku.
Ciężko o bardziej denny komentarz, niż odnoszenie się do tego co ktoś sobie wstawił na profilowe. A pies to lizał ci mordę po zapinaniu w dupę.
Ciężko o bardziej denny komentarz, niż odnoszenie się do tego co ktoś sobie wstawił na profilowe. A pies to lizał ci mordę po zapinaniu w dupę.
Lubie ten skowyt niedojebanych psiarzy i psiar.
Historia z pewnego forum:
"Moja żona jest położną środowiskową i odwiedza nowonarodzone dzieci w ich domach. Często zdarza się, że przestraszeni rodzice zachowują parę pieluszek w celu inspekcji czy kupka wydaje się w porządku. Niedawno żona była z drugą wizytą u rodziny, która przez 3 tygodnie zbierała w tym celu każdą jedną pieluszkę. Nie trzymali tego w szczelnym zamknięciu więc smród był podobno nie do opisania"
U psiarzy to chuj, ale jak wali u ludzi mających bachory,
U psiarzy to ch*j, ale jak wali u ludzi mających bachory,
Helena! Mam zawał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów