Komiksowa scenka jest, jak napisaliśmy dedykowana tym wszyskim, którzy tak mocno i uparcie żądają legalnej aborcji.
Fronda.pl
Komiks autorstwa Wojciecha Romerowicza[
Czy Ciebie ktoś zmusza do donoszenia ciąży? Założę się, że nawet nie jesteś w tej sytuacji i że nie walczysz dla siebie, tylko dla tępych kurew, które najpierw dają dupy a potem myślą. Jak ktoś jest na tyle tępy, że nie wie jakie konsekwencje niesie za sobą seks i że nie jest on zabawą, to myślę że nie powinien się nawet do seksu przymierzać.
ja pierdole 24 lata i brak odróżnienia płodu od człowieka, płód coś co nie ma nawet wykształconego układu nerwowego, a plemnik to potencjalny człowiek przecież mógł się połączyć z komórką jajową ale ty go zabiłeś na tej podłodze
sory ale dla mnie jest pojebane, że zwłoki mają większe prawo decydowania o sobie od kobiety, nie można użyć narządów martwej osoby jeśli ta się sprzeciwi albo nawet jeśli ta wyraziła zgodę a rodzina się sprzeciwi, ale można zmusić kobietę by podtrzymywała, życie jakiegoś zlepka komórek użyczając swojej macicy? nawet do oddania krwi nikt mnie nie może zmusić, nie sądzicie że to chore?