Mamy wielokrotnych mistrzów swiata
Mamy wielokrotnych drużynowych mistrzów świata
Mamy chyba klubowych mistrzów świata.
Światowa czołówka jeździ u nas
siatkarze biją wszystkich i to powinien być sport narodowy nie ujmując nikomu...
żużlowcy to jednak motosport a siatka drużynówka...
Sport na pewno dla polaków bardziej interesujący niż pseudo kopacze piłki nożnej.
Mamy wielokrotnych mistrzów swiata
Mamy wielokrotnych drużynowych mistrzów świata
I co w tym interesującego ?, brak hamulców i jeżdżą w kółko. MotoGP czy Super Bike nawet Enduro to rozumiem, ale to gówno! Mogli im chociaż ze dwa zakręty zrobić a nie tylko manetka do oporu i karuzela w jedną stronę jakby mieli błędnik rozjebany.
siatkarze biją wszystkich i to powinien być sport narodowy nie ujmując nikomu...
żużlowcy to jednak motosport a siatka drużynówka...
nie napisałem najlepszy. Napisałem, że lepszy niż kopanina z udawaniem
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.I co w tym interesującego ?, brak hamulców i jeżdżą w kółko. MotoGP czy Super Bike nawet Enduro to rozumiem, ale to gówno! Mogli im chociaż ze dwa zakręty zrobić a nie tylko manetka do oporu i karuzela w jedną stronę jakby mieli błędnik rozjebany.
Słuchy nas doszły że „gówno” miałeś mieć na imię, tylko się ksiądz nie zgodził. Idź na mecz żużlowy na żywo i wtedy ocenisz, piwniczny prawiczku.
O ja pierodlę, jaki zajebisty "sport" skręcają w lewo na motorach! I tylko w lewo. I potem znowu w lewo. Zajebisty sport motorowy.
może to sport dla kobiet.. a nie wróć.. one tylko w prawo..
Cwel to cię zrobił i to całkiem niedawno sądząc po tym xd gimbusie
Ja rozumiem, że tam skąd pochodzisz, to jedyna rozrywka, z nudów wymyśliliście sobie jazdę w kółko Komarkami, ale uwierz mi, że są ciekawsze sporty motocyklowe. Poza tym, nie zastanawiało Cię nigdy, dlaczego sport motocyklowy jest nazywany w tym przypadku meczem a nie wyścigiem ?, no właśnie, więc nie zarażaj głupotą innych. Kretyn to wymyślił i krętyni są tego fanami.
Nazywa się meczem bo startują 2 drużyny po 2 zawodników z każdej. Kretyni to cię zrobili i zapomnieli spuścić w kiblu, pewnie dla tego że są kretynami
Wiem że ty byś do okręgu przy życie młotem dojebał trzy żółwie i jeża
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów