Nowy Sącz.
Nowy Sącz.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Film na YouTube - Anty samochodoza 2
- tutaj, jak ostatnia sadolowa pipa
W sumie, to nawet dobrze zrobili
Chyba tylko jakiś obłupiony przez TV pedał lewacki.
tirowcy takie same odpady jak kurwy co włażą na ślepo pod koła. Nie trafiłeś, robaku.
Zacytowałem ci fragment artykułu ze strony policji, a ty nadal pierdolisz swoje tęczowe wysrywy.
Dobrze pierdolniety jesteś
I grzeczniej leszczu bo cie nosem wciągnę
Danie pierwszeństwa pieszym było sposobem na eliminację nierozgarniętych jednostek.
Tramwaje też mają przywileje i pierwszeństwo gdzie na logikę nie powinny mieć, ale nikt tego nie kwestionuje. Wielkiego się przepuszcza. Pieszy stanie w miejscu, pojazd ma na to trochę miejsca potrzebne. Przepisy o pierwszeństwie dla pieszych wymyślili ludzie bez prawa jazdy.
Tramwaje mają też pierwszeństwo na przejściu dla pieszych.
A tyle się powtarza aby nie wychodzić na jezdnię z za zasłony. Tak właśnie działają na dwu paskówkach te wszystkie ustępujące pojazdy które są jak zasłona. Wystarczy tylko gapa lub wariat na drugim pasie i nieszczęście gotowe.
Film na YouTube - Anty samochodoza 2
Przepisy o pierwszeństwie dały pieszym pewność siebie. Ładują się na przejścia bez rozglądania. Grzech ciężki kierowca popełnił bo zagapił się i grzał za szybko, ale ci też wyskoczyli jak Filip z konopii. Szli na pewniaka, jak krowy w Indiach po skrzyżowaniu.
Fantastycznie Małoletnie piesze karaluchy właśnie przekonały się na własnej skórze ile warte są skurwiałe socjalistyczne przepisy
Ty debilu jesteś zwykłym trolem jak 80% idiotow co prawa nie znają a co dopiero przepisy ruchu drogowego. Oznaczone przejście środek dnia ktoś się zatrzymoje a ten jedzie jak pizda. Czekam na filmik kiedy ciebie auto rozjedzie patusie.
Szkoda, że to nie twoje dzieci, dopiero byłby ubaw
Jakim cudem mogły by być to jego dzieci? Przecież od spuszczania się wodą z ropą nic się nie urodzi.
Niby kierowca winny - i jest winny ale piesi na własne życzenie wpierdalają się pod auto nawet nie patrząc jebane ameby - a potem płacz bo ktoś niepełnosprawny a dla kogoś trzeba trumnę wybrać ... Nauka - patrzymy prawo lewo prawo powinna być obowiązkowa dla każdego a pierwszeństwo zniesione !!!
Albo mamy światła na pasach albo brak pierwszeństwa - i wtedy przechodzimy jak jest pusto albo jak ktoś uprzejmy nas puści ...
Lewo prawo lewo. A ta twoja zasada prawo lewo prawo owszem ale tam gdzie jest lewostronny ruch drogowy. Należą się mi i wszystkim czytającym przeprosiny.
Czy fizyka każe ci stać na zielonym świetle
Dlaczego bredzisz o zielonym świetle, skoro rozmawiamy o cymbałach świadomie lekceważących podstawowe zasady bezpieczeństwa?
Piszę o tym, że rozpędzony pojazd nie stanie w miejscu, więc TYLKO IDIOTA wpierdoli się na przejście - wbrew przepisom! - nie upewniając się, czy jakiś bandyta go za chwilę nie zabije.
Napisz, czego nie rozumiesz w tym, że trzeba dbać o swoje życie i zdrowie, jeśli się chcę żyć i być zdrowym?
Trójka idiotów na pasach olała przepisy, zrezygnowała z bezpieczeństwa i załatwił ich czwarty idiota w samochodzie.
Tam nie ma niewinnych.
I normalnym się to nie zdarza - bo są normalni.
(ciebie w dzieciństwie molestowali zamiast uczyć cię rozglądania się i upewniania, że możesz bezpiecznie przejść przez dwupasmową drogę bez świateł?)
"Co do nastolatków:"
NIC ich nie zwalnia od dbania o życie i od przestrzegania przepisów.
A zrezygnowali z jednego i z drugiego.
To twoi krewni?
Dlatego tak się podniecasz?
;>
Powinni go powiesić na tym przejściu jako przestroga dla bezmózgich knurów.
to też ostrzeżęnie dla pieszych, kto lubi swoje życie powinien zawsze się rozglądać...
Ostrzeżenie to dla debili co wyprzedzają na pasach i w okolicach przejścia. Jak zapłaci każdemu ze 100tys. odszkodowania to się odechce do auta wsiadać.
Nie mogę pojąć tej kurwa waszej logiki. Facet wyjebał w ludzi na lewym pasie a wy go bronicie.
Panie władzo ale dlaczego mi mandat wszyscy szybko jechali.
Jebany PIS mi mandat wystawił a ja się do pracy spieszyłem.
Banda pojebow komentuje,że winni piesi. Żebyście sami się tak wpierdolili na przejściu a zaraz wy na ulicę nie wychodzicie bo do ekranu trzepiecie całymi dniami
Kurwa, nikt z rozumem, wyobraźnia, lub oglądający filmiki na Sadolu nie wpierdoli się nigdy w ten sposób pod samochód! Nigdy kurwa. Trzeba albo zrobić to celowo albo być niedorozwiniętym umysłowo. Velture może miałby usprawiedliwienie, lub babcia z balkonikiem, ale nie kurwa młode dzieciaki. Dwu tonowy pojazd, ze światłami, widoczny z daleka i jadący wąskim wyznaczonym pasem ruchu o szerokości 3m. Jak można dać się w takiej sytuacji upierdolić? Nawet jakby jakiś psychopata celowo próbował ujebać pieszych NA JEZDNI to zwyczajnie bez pomocy pieszych NIE DA SIĘ.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów