18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OpenStreetMaps 2023-06-28, 17:32 1
A tyle się powtarza aby nie wychodzić na jezdnię z za zasłony. Tak właśnie działają na dwu paskówkach te wszystkie ustępujące pojazdy które są jak zasłona. Wystarczy tylko gapa lub wariat na drugim pasie i nieszczęście gotowe.

Film na YouTube - Anty samochodoza 2
Zgłoś
ra0mir 2023-06-28, 17:40
motylekwbrzuchu napisał/a:

- tutaj, jak ostatnia sadolowa pipa
W sumie, to nawet dobrze zrobili
Chyba tylko jakiś obłupiony przez TV pedał lewacki.
tirowcy takie same odpady jak kurwy co włażą na ślepo pod koła. Nie trafiłeś, robaku.
Zacytowałem ci fragment artykułu ze strony policji, a ty nadal pierdolisz swoje tęczowe wysrywy.

Dobrze pierdolniety jesteś

I grzeczniej leszczu bo cie nosem wciągnę
Zgłoś
Taishan 2023-06-28, 18:18 2
Bardzo dobre pokolenie 3 debili żaden się nie rozglądnął. Ile osób już tak zginęło przechodząc przez 2 pasy. Nie bronie kierujacego ale każdy powinien dbać o swoje bezpieczenstwo i mieć ograniczone zaufanie do reszty a nie jak kurwa święta krową no on ma pierwszeństwo. Dobrze że skończyło się na stosunkowo niewielkich obrazeniach

Antoni79 napisał/a:

Danie pierwszeństwa pieszym było sposobem na eliminację nierozgarniętych jednostek.
Tramwaje też mają przywileje i pierwszeństwo gdzie na logikę nie powinny mieć, ale nikt tego nie kwestionuje. Wielkiego się przepuszcza. Pieszy stanie w miejscu, pojazd ma na to trochę miejsca potrzebne. Przepisy o pierwszeństwie dla pieszych wymyślili ludzie bez prawa jazdy.

Tramwaje mają też pierwszeństwo na przejściu dla pieszych.
Zgłoś
Antoni79 2023-06-28, 18:19
OpenStreetMaps napisał/a:

A tyle się powtarza aby nie wychodzić na jezdnię z za zasłony. Tak właśnie działają na dwu paskówkach te wszystkie ustępujące pojazdy które są jak zasłona. Wystarczy tylko gapa lub wariat na drugim pasie i nieszczęście gotowe.
Film na YouTube - Anty samochodoza 2

Przepisy o pierwszeństwie dały pieszym pewność siebie. Ładują się na przejścia bez rozglądania. Grzech ciężki kierowca popełnił bo zagapił się i grzał za szybko, ale ci też wyskoczyli jak Filip z konopii. Szli na pewniaka, jak krowy w Indiach po skrzyżowaniu.
Zgłoś
MisiaXD 2023-06-28, 18:24
motylekwbrzuchu napisał/a:

Fantastycznie Małoletnie piesze karaluchy właśnie przekonały się na własnej skórze ile warte są skurwiałe socjalistyczne przepisy

Ty debilu jesteś zwykłym trolem jak 80% idiotow co prawa nie znają a co dopiero przepisy ruchu drogowego. Oznaczone przejście środek dnia ktoś się zatrzymoje a ten jedzie jak pizda. Czekam na filmik kiedy ciebie auto rozjedzie patusie.
Zgłoś
Juzwa 2023-06-28, 18:50
ra0mir napisał/a:

Szkoda, że to nie twoje dzieci, dopiero byłby ubaw

Jakim cudem mogły by być to jego dzieci? Przecież od spuszczania się wodą z ropą nic się nie urodzi.
Zgłoś
Ważniak 2023-06-28, 19:09
Con4terPro96 napisał/a:

Niby kierowca winny - i jest winny ale piesi na własne życzenie wpierdalają się pod auto nawet nie patrząc jebane ameby - a potem płacz bo ktoś niepełnosprawny a dla kogoś trzeba trumnę wybrać ... Nauka - patrzymy prawo lewo prawo powinna być obowiązkowa dla każdego a pierwszeństwo zniesione !!!
Albo mamy światła na pasach albo brak pierwszeństwa - i wtedy przechodzimy jak jest pusto albo jak ktoś uprzejmy nas puści ...

Lewo prawo lewo. A ta twoja zasada prawo lewo prawo owszem ale tam gdzie jest lewostronny ruch drogowy. Należą się mi i wszystkim czytającym przeprosiny.
Zgłoś
Glauberyt 2023-06-28, 19:28
Jakby nie można było zrobić przejść ze światłami na żądanie a w innych miejscach mało ruchliwych przejść warunkowych gdzie to pieszy przechodzi dopiero gdy nic nie jedzie.
Zgłoś
ellsworth 2023-06-28, 20:36
Dla skurwieli wyprzedzających na przejściach dla pieszych powinna być z miejsca czapa!
Zgłoś
mazga50 2023-06-28, 21:05
Raider napisał/a:

Ślepa pizda
Krowy doić

W TV powiedziały, że to Słowak. Może nawet cygan.
Zgłoś
SkoPio1 2023-06-28, 21:11 1
babazwozu napisał/a:

Czy fizyka każe ci stać na zielonym świetle

Dlaczego bredzisz o zielonym świetle, skoro rozmawiamy o cymbałach świadomie lekceważących podstawowe zasady bezpieczeństwa?
Piszę o tym, że rozpędzony pojazd nie stanie w miejscu, więc TYLKO IDIOTA wpierdoli się na przejście - wbrew przepisom! - nie upewniając się, czy jakiś bandyta go za chwilę nie zabije.

Napisz, czego nie rozumiesz w tym, że trzeba dbać o swoje życie i zdrowie, jeśli się chcę żyć i być zdrowym?
Trójka idiotów na pasach olała przepisy, zrezygnowała z bezpieczeństwa i załatwił ich czwarty idiota w samochodzie.
Tam nie ma niewinnych.

I normalnym się to nie zdarza - bo są normalni.

(ciebie w dzieciństwie molestowali zamiast uczyć cię rozglądania się i upewniania, że możesz bezpiecznie przejść przez dwupasmową drogę bez świateł?)

"Co do nastolatków:"

NIC ich nie zwalnia od dbania o życie i od przestrzegania przepisów.
A zrezygnowali z jednego i z drugiego.

To twoi krewni?
Dlatego tak się podniecasz?
;>
Zgłoś
Antypolak666 2023-06-28, 21:25
BMW to stan umysłu a knury w gównowozach to po prostu mordercy.

Powinni go powiesić na tym przejściu jako przestroga dla bezmózgich knurów.
Zgłoś
Dejdwazlote 2023-06-28, 22:08
test4321 napisał/a:

to też ostrzeżęnie dla pieszych, kto lubi swoje życie powinien zawsze się rozglądać...

Ostrzeżenie to dla debili co wyprzedzają na pasach i w okolicach przejścia. Jak zapłaci każdemu ze 100tys. odszkodowania to się odechce do auta wsiadać.

Nie mogę pojąć tej kurwa waszej logiki. Facet wyjebał w ludzi na lewym pasie a wy go bronicie.
Panie władzo ale dlaczego mi mandat wszyscy szybko jechali.
Jebany PIS mi mandat wystawił a ja się do pracy spieszyłem.
Zgłoś
Siriuz 2023-06-28, 22:15
makelele123 napisał/a:

Banda pojebow komentuje,że winni piesi. Żebyście sami się tak wpierdolili na przejściu a zaraz wy na ulicę nie wychodzicie bo do ekranu trzepiecie całymi dniami

Kurwa, nikt z rozumem, wyobraźnia, lub oglądający filmiki na Sadolu nie wpierdoli się nigdy w ten sposób pod samochód! Nigdy kurwa. Trzeba albo zrobić to celowo albo być niedorozwiniętym umysłowo. Velture może miałby usprawiedliwienie, lub babcia z balkonikiem, ale nie kurwa młode dzieciaki. Dwu tonowy pojazd, ze światłami, widoczny z daleka i jadący wąskim wyznaczonym pasem ruchu o szerokości 3m. Jak można dać się w takiej sytuacji upierdolić? Nawet jakby jakiś psychopata celowo próbował ujebać pieszych NA JEZDNI to zwyczajnie bez pomocy pieszych NIE DA SIĘ.
Zgłoś
jan_kowalski 2023-06-28, 22:49
Przepisy przepisami ale Pierwszeństwo ma większy jak myślisz inaczej to obejrzyj ten film jeszcze raz i pokaz go tez swoim bliskim.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem