📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Armagedon przy tych murzynach to raj na ziemi
Ta karuzela powinna wszystkich tych murzynów wkręcić w swoje tryby razem z tą krzyczącą małpą
Ppdistic napisał/a:
Ta karuzela powinna wszystkich tych murzynów wkręcić w swoje tryby razem z tą krzyczącą małpą
A właśnie, co ona krzyczy? "Mam ruję!?"
Karuzelowy, to ten gość co łapie wypadające wagoniki w locie ?
Shut the fuck up nigga!!!!
Mógłbym tam pracować. Odpaliłbym na najszybszy bieg i wystawił łopatę. Plaskacz dla każdego.
Dwa guziki "start i stop"i to temat nie do ogarnięcia dla stada koczkodanów... Ja pierd***...
Dwa guziki "start i stop"i to temat nie do ogarnięcia dla stada koczkodanów... Ja pierd***...
Isakpm napisał/a:
Czy ty właśnie zagwiazdkowałeś " ja pierdolę"? O ja pierdolę!!! Witamy na sadolu
Jak mnie wkurwia, kiedy te małpy krzyczą jedno i to samo zdanie 500 razy! Słyszeliśmy ciebie, kurwo, za pierwszym jebanym razem!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów