18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
S_Z_A_L_O_N_Y 2021-04-19, 12:12 9
Zgłoś
jimiq 2021-04-19, 12:17
I matki ruszyły bronić praw swoich latorośli
Zgłoś
bercisko 2021-04-19, 12:24 8
I to jest prawdziwe "wesołe miasteczko".
Zgłoś
Shithawk 2021-04-19, 12:45 13
Wszystkich. Czarnuchów. Na stos.
Zgłoś
Ludobojstw0 2021-04-19, 12:58 1
Armagedon przy tych murzynach to raj na ziemi
Zgłoś
PePetto 2021-04-19, 13:09 4
Ta karuzela powinna wszystkich tych murzynów wkręcić w swoje tryby razem z tą krzyczącą małpą
Zgłoś
bercisko 2021-04-19, 13:58 4
Ppdistic napisał/a:

Ta karuzela powinna wszystkich tych murzynów wkręcić w swoje tryby razem z tą krzyczącą małpą

A właśnie, co ona krzyczy? "Mam ruję!?"
Zgłoś
Zakapturzony_Nalesnik 2021-04-19, 17:02
Karuzelowy, to ten gość co łapie wypadające wagoniki w locie ?
Zgłoś
Tryper 2021-04-19, 17:10
Ja pierdole tytuł w punkt.

Zawsze stoi.
Zgłoś
S................n 2021-04-19, 20:09 1
Shut the fuck up nigga!!!!
Zgłoś
saves 2021-04-19, 20:13 1
Mógłbym tam pracować. Odpaliłbym na najszybszy bieg i wystawił łopatę. Plaskacz dla każdego.
Zgłoś
Isakpm 2021-04-19, 20:39
Dwa guziki "start i stop"i to temat nie do ogarnięcia dla stada koczkodanów... Ja pierd***...

Dwa guziki "start i stop"i to temat nie do ogarnięcia dla stada koczkodanów... Ja pierd***...
Zgłoś
S................n 2021-04-19, 21:01 1
Isakpm napisał/a:

Czy ty właśnie zagwiazdkowałeś " ja pierdolę"? O ja pierdolę!!! Witamy na sadolu
Zgłoś
Mortifervs 2021-04-19, 21:14 2
Jak mnie wkurwia, kiedy te małpy krzyczą jedno i to samo zdanie 500 razy! Słyszeliśmy ciebie, kurwo, za pierwszym jebanym razem!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów