📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za materiał własny harnaś z puszki.
MorElkA napisał/a:
Za materiał własny harnaś z puszki.
Morelka ze mną też możesz pić do nieprzytomności, odpowiednio o Ciebie zadbam.
@up to jedno z powiedzeń Wiesława Wszywki. Takiego alkusa co na nim jeden cwaniak zarabia na yt
No i tak powinno być.
A nie golenie brwi, pianka montażowa i kutasy permanentem na czole...
A nie golenie brwi, pianka montażowa i kutasy permanentem na czole...
Piekne zachowanie panów (coraz rzadsze w dzisiejszych czasach), aż mi się łezka zakrecila.
kumpel jak dostaje wypłatę to zawsze postawi piwa i to jest właśnie kumpel nawet przykryje kocem jak się najebie, miske przyniesie, a to ze mnie dupa boli jak się obudzę to przymykam oko, ważne ze jest alkohol
i to sa wlasnie prawdziwi koledzy!
trzy lata temu też śmigałem o kulach przez 4 miesiące z powodu złamanej kostki nogi prawej. wiadomo że: siedząc w domu można dostać pierdolca, tutaj pozdrowienia dla ziomeczków: podjechali autem, pomogli się zapakować, skręcili bata i podskoczyli po piwko. Raz tak się najebałem że zgubiłem kulę i musiałem zasuwać z jedną, na szczęście po czasie się znalazła. Wspominam ten czas dobrze i nie dobrze: po każdym takim urazie jest jakiś nieodwracalny ubytek w zdrowiu, ale z drugiej strony: L4, można było odpocząć od korpo, pensja niby 80% ale nie trzeba było dojeżdzać co wychodziło na to samo albo nawet zostawało mi więcej hajsu co miesiąc, i dobre melanże
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów