18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Z lotu ptaka.
D................s • 2014-11-12, 23:04
Spotykają się dwie koleżanki po imprezie:

- Słuchaj, poznałam wczoraj milionera. Najpierw byliśmy u niego w willi a później zabrał mnie na romantyczny lot swoim samolotem.

Ta sama rozmowa z męskiej perspektywy:

- No i co tam wczoraj z tą panienką?

-A nachlałem ją i zaciągnąłem na chatę. Wyruchałem porządnie a jak zapytała o samolot to położyłem jej chuja pod okiem i powiedziałem żeby sobie pooglądała świat z lotu ptaka.

Własne. Jak za słabe to wiecie co z tym zrobić
Zgłoś
Syn_Milionera 2014-11-12, 23:14
Coś o tym wiem.
Zgłoś
M................s 2014-11-12, 23:21
było tu sadistic.pl/z-lotu-ptaka-vt325776.htm o, tylko że usuneli wiec piwko znowu za to samo hihihi
Zgłoś
Jak_chcesz_to_chodz 2014-11-12, 23:22
"Jak za słabe to wiecie co z tym zrobić"

No i zrobiliśmy

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GvvyDbGOO-gJ:www.sadisti...
Zgłoś
o................i 2014-11-12, 23:39 10
inspiracja chyba z tego dowcipu:

W pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
- Jak tam Twój wczorajszy wieczór?
- Beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?
- No u mnie rewelacja, mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego seksu, a na koniec wyobraź sobie, że przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!

W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:
- Jak tam Twój wczorajszy seks?
- No za-je-biś-cie! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?
- U mnie? Kurwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę - nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem więc gdzieś starą na kolację, żarcie było beznadziejne i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę i musiałem zapierdalać do domu na piechotę. Przychodzimy, kurwa, przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem dojść. Na to wszystko tak się wkurwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem.
Zgłoś
nectovelius 2014-11-13, 8:46
Dildo_Waggins napisał/a:

Własne.

Biedaku...
To ta jedna "koleżanka", to pewnie Ty... Fajnie, że sobie tak tłumaczysz , ale szkoda też, że poznałeś prawdziwą wersję

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
ASAKKU 2014-11-13, 14:28
Jeszcze większe odstępy pierdolnij, żeby na całą stronę było...

Zgłoś
RegularJohn 2014-11-13, 16:06 1
W sumie

To

Chujowe
Zgłoś
wajnona 2014-11-13, 16:35
Płoń w piekle za te odstępy. Na chuj ci to?
Zgłoś
Sk8ter 2014-11-13, 18:36 1
Cytat:

to położyłem jej chuja pod okiem

Ah te baby sadola
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów