📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
raczej nic się nie stało , nie widać wycieków oleju
tak, kierowca to morderca
ale pusta jezdnia, pusty chodnik
jedzie środkiem -jak król /królowa ulicy
ale pusta jezdnia, pusty chodnik
jedzie środkiem -jak król /królowa ulicy
banerr napisał/a:
Na 100% baba za kółkiem. Cyklopedzia nie szkoda.
Nawet jak baba to bardzo mądra baba.Wyeliminowała gówno z drogi przynajmniej do końca tego sezonu
Ja pierdole, jak to w ogóle możliwe. Uderzam w coś - a chuj jadę dalej
Czytałem ostatnio o tej akcji.
"Brytyjska policja opublikowała na Twitterze wstrząsające nagranie z wypadku. Mundurowi zaznaczyli, że zrobili to "ku przestrodze". Na filmie widać 70-latkę jadącą rowerem spokojną ulicą miasta Haslemere. Nagle kobieta zostaje potrącona przez samochód terenowy. Kierowca zamiast się zatrzymać, przejechał po leżącej na ziemi, rannej kobiecie. Okazało się, że za kółkiem siedział były zawodowy krykiecista. Był pijany."
Angielskie żródło: surrey.police.uk/news/surrey/news/2023/05/drunk-driver-jailed-after-he...
"Brytyjska policja opublikowała na Twitterze wstrząsające nagranie z wypadku. Mundurowi zaznaczyli, że zrobili to "ku przestrodze". Na filmie widać 70-latkę jadącą rowerem spokojną ulicą miasta Haslemere. Nagle kobieta zostaje potrącona przez samochód terenowy. Kierowca zamiast się zatrzymać, przejechał po leżącej na ziemi, rannej kobiecie. Okazało się, że za kółkiem siedział były zawodowy krykiecista. Był pijany."
Angielskie żródło: surrey.police.uk/news/surrey/news/2023/05/drunk-driver-jailed-after-he...
Pewnie subskrypcja na przedni radar wykrywających pieszych i przeszkody właśnie się skończyła. Oby szkody SUVa nie okazały się zbyt wysokie. Pewnie pedalarz zapomniał włączyć świateł a także nie zakomunikował niebezpiecznego manewru. Zapierdalają jak szaleni widać odrazu, że prędkość dozwolona przekroczona i ten brak zapiętych pasów.
A Karen dzwoniła do męża z pytaniem co to za kolorowa ikonka, świeci przypominająca lampę Alladyna?
Mąż jej odpowiada: A to olej.
To Karen ok jak olej to dobrze poprostu to oleje.
A Karen dzwoniła do męża z pytaniem co to za kolorowa ikonka, świeci przypominająca lampę Alladyna?
Mąż jej odpowiada: A to olej.
To Karen ok jak olej to dobrze poprostu to oleje.
jakim to trzeba byc niedokurwiencem umyslowym zeby odjebac taka kiche xd
Spotkały się dwie baby na drodze. Niech żyje "równouprawnienie"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów