Ale murzyn miał nóż. Toronto. Człowiek przeżył
Ale murzyn miał nóż. Toronto. Człowiek przeżył
a cioty uciekają zamiast sprać murzyna
baby głownie spierddzielają... silne i niezależne.
Takie pytanie nie mające nic do sytuacji powyżej.. Jak ktoś zacznie Cię atakować pięściami w miejscu publicznym (a wiemy tu na stronie że zwykłe uderzenie głową o beton wystarczy do spowodowania śmierci nie mówiąc o tym że napastnik po tym incydencie może jeszcze skakać po głowie) a ty wyjmiesz nóż żeby się bronić to nagle jesteś tym cipowatym nożownikiem którego wszyscy tak strasznie nienawidzą czy to dalej obrona własna?
On go jeszcze później gonił
On go jeszcze później gonił
W pierwszym zdaniu napisałem że moje pytanie nie ma nic do sytuacji i jedyna osoba która się odniosła do całej wypowiedzi zrobiła to nie czytając go.. No ja pierdole.
Takie pytanie nie mające nic do sytuacji powyżej.. Jak ktoś zacznie Cię atakować pięściami w miejscu publicznym (a wiemy tu na stronie że zwykłe uderzenie głową o beton wystarczy do spowodowania śmierci nie mówiąc o tym że napastnik po tym incydencie może jeszcze skakać po głowie) a ty wyjmiesz nóż żeby się bronić to nagle jesteś tym cipowatym nożownikiem którego wszyscy tak strasznie nienawidzą czy to dalej obrona własna?
To zależy jakiego koloru skóry jest napastnik. Wbrew pozorom ma to ogromne znaczenie jeśli chodzi o to, co wydarzy się później...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów