Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Północna Palestyna?
Chyba jakiś fejk, na TVN mówili, że tam bieda aż piszczy.
Po prostu chodzi o to, że coś takiego jak "izrael" to sztuczny twór.
Północna Palestyna?
Chyba jakiś fejk, na TVN mówili, że tam bieda aż piszczy.
W oryginale tak było podane.
Poprawiłem do opisu z Info.
Piwka dla pana z nożem
Po prostu chodzi o to, że coś takiego jak "izrael" to sztuczny twór.
Trzeźwość dżony! Przez duże T. W tamtą stronę zmierzaj, a nie w stronę Homo-komunistycznych idei. Uważaj bo znów w ciąg wpadniesz.
Trzeźwość dżony! Przez duże T. W tamtą stronę zmierzaj, a nie w stronę Homo-komunistycznych idei. Uważaj bo znów w ciąg wpadniesz.
Fizyczne usuwanie pejsów, to nie homo, tylko anty-homo. Odstaw klej.
Fizyczne usuwanie pejsów, to nie homo, tylko anty-homo. Odstaw klej.
Trzeźwość Jasiu! Trzeźwość.
Trzeźwość Jasiu! Trzeźwość.
Właściwe konto znowu na W5, to się reszta multikont uaktywniła. I tak w kółko, na tamtym się ostrzeżenie skończy, to napiszesz z tego "wypierdalaj" do innego swojego konta, by się nie rozpraszać. Oj, śmigło śmigło, wyjdź czasem na spacer, dostaniesz wpierdol od banderowców z osiedla, to może ci się we łbie trochę naprostuje.
Właściwe konto znowu na W5, to się reszta multikont uaktywniła. I tak w kółko, na tamtym się ostrzeżenie skończy, to napiszesz z tego "wypierdalaj" do innego swojego konta, by się nie rozpraszać. Oj, śmigło śmigło, wyjdź czasem na spacer, dostaniesz wpierdol od banderowców z osiedla, to może ci się we łbie trochę naprostuje.
W5 to możesz sobie do mycia naczyń w lidlu kupić i literatki po libacji umyć. Jesteś mocno odrealniony, typowo uzależnienie Cię kontroluje i twoje „ja” rozprasza. Jak możesz się śmiać ze swoich i ich od banderowców wyzywać? Sam siebie obrażasz.
W5 to możesz sobie do mycia naczyń w lidlu kupić i literatki po libacji umyć. Jesteś mocno odrealniony, typowo uzależnienie Cię kontroluje i twoje „ja” rozprasza. Jak możesz się śmiać ze swoich i ich od banderowców wyzywać? Sam siebie obrażasz.
Na zaporożu fajnie jest.
Idzie się najebać fest.
Za 5 hrywien albo 3.
Panie Boże pomóż mi.
Na zaporożu fajnie jest.
Idzie się najebać fest.
Za 5 hrywien albo 3.
Panie Boże pomóż mi.
Możesz na NFZ leczyć. W takich wypadkach obcokrajowców w Polsce terapia obejmuje.
Możesz na NFZ leczyć. W takich wypadkach obcokrajowców w Polsce terapia obejmuje.
Wejdę bez kolejki, a paljaki niech czekają 2 lata na wizytę. Następnie wpierdolę się starym oplem w przystanek, a na koniec wysadzę mieszkanie jakiegoś paliaka, który przyjął mnie pod swój dach, ale już wszystko mu ukradłem więc chuj z nim. A, no i jeszcze HIV, sprzedam jakiejś młodej laszce, niech sobie nie myśli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów