Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@dżonyłojlker
@Siriuz
Że wam się kurwa tak chce...
[ Dodano 2024-07-04, 11:53 ]
Fizyczne usuwanie pejsów, to nie homo, tylko anty-homo. Odstaw klej.
Usunąłeś sobie? To wyjaśnia czemu tak jedziesz po Żydach. Neofici są zawsze najgorsi.
Pytanie, czy twoja nienawiść do banderowców ma podobne podłoże?
@
@
@
Usunąłeś sobie? To wyjaśnia czemu tak jedziesz po Żydach. Neofici są zawsze najgorsi.
Znaczy, "usunąć fizycznie" w odniesieniu do pejsów, to nie o pejsy jako takie (w sensie zarostu na twarzy) mi chodziło, a o żydków. Napisałem tak aby nie wyszło, że jestem antysemitą, czy tam antyjudaistą. Moja nienawiść do banderowców ma inne podłoże, pisałem o tym kilka razy przed rozpoczęciem szopki kacapsko-kacapskiej. Teraz nie mam zamiaru o tym wspominać, bo jakaś opłacana kurwa (nie chodzi mi o ciebie) próbowałaby wykorzystywać to by mnie wyprowadzić z równowagi. Chociaż pewnie niedorozwój z zagłębiowskich podziemi będzie już coś wymyślał, tak jak gdy napisałem od ilu lat jestem abstynentem.
Znaczy, "usunąć fizycznie" w odniesieniu do pejsów, to nie o pejsy jako takie (w sensie zarostu na twarzy) mi chodziło, a o żydków. Napisałem tak aby nie wyszło, że jestem antysemitą, czy tam antyjudaistą. Moja nienawiść do banderowców ma inne podłoże, pisałem o tym kilka razy przed rozpoczęciem szopki kacapsko-kacapskiej. Teraz nie mam zamiaru o tym wspominać, bo jakaś opłacana kurwa (nie chodzi mi o ciebie) próbowałaby wykorzystywać to by mnie wyprowadzić z równowagi. Chociaż pewnie niedorozwój z zagłębiowskich podziemi będzie już coś wymyślał, tak jak gdy napisałem od ilu lat jestem abstynentem.
Nie jesteś abstynentem. Jesteś trzeźwy fizycznie ale mentalnie nadal jesteś pijany.
@
@
@
Widzisz czarny panie @dżonyłojlker nienawidzi banderowców bo sam jest Ukraińcem. Nie ma odwagi stawić czoła nienawiści Polaków i niechęci do Ukrainców a szczególnie teraz. Tym samym boi się reakcji swoich pobratyńców na wypieranie się swoich korzeni.
To chrześcijaństwo w Polsce by szybko upadło. Kto by wtedy mszę odprawiał?
Judaizm jeszcze szybciej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów