📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
teddybr napisał/a:
Trafiła chociaż raz?
Dwa razy musiała strzelić w to samo miejsce że się w końcu przewrócił.
Modlitwa psów w "cywilizowanej Europie" przed interwencją :
"Dopomóż Panie, aby to to był mężczyzna biały i heteroseksualny
Dzięki temu lewactwo się do nas nie przypierdoli, i naszej pracy nie stracimy"
"Dopomóż Panie, aby to to był mężczyzna biały i heteroseksualny
Dzięki temu lewactwo się do nas nie przypierdoli, i naszej pracy nie stracimy"
Zaatakowała go w domu, miał prawo, więc jak przeżył to jeszcze będzie panem baraków z odszkodowania
Yelu napisał/a:
Zaatakowała go w domu, miał prawo, więc jak przeżył to jeszcze będzie panem baraków z odszkodowania
Tuleya, nie wiedziałem, że masz profil na sadolu
mnie najbardziej zastanawia jak można sobie tak spierdolony tatuaż zrobić, ze wszystkich zwierząt sobie mrówkę pierdolnęła xd
Najebany imbecyl. W sumie to dobrze mu tak.
Terminator nacpany
teddybr napisał/a:
Trafiła chociaż raz?
Wyobraź sobie, że nie każdy policjant celuje w łeb by zaraz odjebać typa i przechodzić przez cały biurokratyczny, sądowy i medialny proces. Ewidentnie celowała w nogi, trafiła gościa w udo. Mimo to i tak jest zawieszona do wyjaśnienia śledztwa. Życie to nie GTA, choć w przypadku czarnych lepiej być celnym.
ctinsider.com/journalinquirer/article/manchester-police-haylee-ouellet...
URAGE napisał/a:
Wyobraź sobie, że nie każdy policjant celuje w łeb by zaraz odjebać typa i przechodzić przez cały biurokratyczny, sądowy i medialny proces. Ewidentnie celowała w nogi, trafiła gościa w udo. Mimo to i tak jest zawieszona do wyjaśnienia śledztwa. Życie to nie GTA, choć w przypadku czarnych lepiej być celnym.
Odnośnie tego celowania to mogła by kurwa zacząć celować a nie trzyma broń obiema rękami dosłownie do momentu kiedy nie zaczęła strzelać.. Potem amerykańskie kino akcji wjechało zmywarce trochę za mocno..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów