Witajcie w jego kuchni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Witajcie w jego kuchni
Prawdziwy tata sadola. Nie to co większość, jakieś tablety srety, komury, ........
forza nostra legge
Ja pierdolę, jaki tępak. Dziecko to nie zabawka, ja wiem że to sadol, ale kurwa mać.
W momencie kiey dziecko uderzyło o meble poczułem, że cała ta sytuacja jest niewyobrażalnie mi obojętna
Kryzelek napisał/a:
Ja pierdolę, jaki tępak. Dziecko to nie zabawka, ja wiem że to sadol, ale kurwa mać.
buczkog napisał/a:
To nie ojciec to idiota.
Nie zesrajcie się, ja pierdole Was pewnie starzy trzymali w gumowej kuli, aby nic się nigdy nie stało. Przez takie chuchanie i dmuchanie na gówniaki na każdym kroku wyrasta później pokolenie za pokoleniem ciot i piwniczaków.
Sonal, nie chciałem używać "hoverboard", ale tak teraz myślę czy to nie bardziej "jeździk" jest
Kryzelek napisał/a:
Widać, że nie wiesz , że sadol
darex99 napisał/a:
Nie zesrajcie się, ja pierdole Was pewnie starzy trzymali w gumowej kuli, aby nic się nigdy nie stało. Przez takie chuchanie i dmuchanie na gówniaki na każdym kroku wyrasta później pokolenie za pokoleniem ciot i piwniczaków.
Idealnym przykładem jesteś ty.
RadosnyRabarbar napisał/a:
Widać, że nie wiesz , że sadol
Od kiedy sadol to cieszenie się z tego, że małe dziecko zostało uderzone przez głupotę ojca? Hatfu na ciebie.
Młody, czego gębę drzesz?
Kryzelek napisał/a:
Ruchał cię stary i teraz maż żal, że nie bawił się z tobą, jak normalny ojciec!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów