18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Materiał własny, cios z partyzanta na zawias żuchwy.

Jebać patologię 500+ , bo to z nimi była potyczka.

Godzinę po zdarzeniu. Wydawało się że nie jest tak źle, ból umiarkowany.

Dzień następny, jakieś 10 h później. Ból wyjebisty, spożywanie pokarmu zajebiście utrudnione

Sytuacja z przed miesiąca, aktualnie stan mordy wrócił do normy, niestety pozostała mi niedoczulica w obrębie policzka, wargi i górnej części dziąseł ze strony uderzonej.

Podszedłem do sklepu nocnego w celu zakupienia browca na dobry sen. Na Rybnickiej w Gliwicach jest Krakus, nocny, otwarty codziennie oprócz Zielonych Świątków i wigilii 18-20

Wskoczyłem na schodki i podbiłem do okienka, w ten usłyszałem od 2 kolesi:
" Eeee, dorzuć się na browara wariacie"

Ja na to: "że płacę telefonem, a nawet gdyby to i tak bym wam nic nie kupił"

2k: bo?

Ja: bo trza sobie zarobić na przyjemności.

Potem była szarpanina, przepychanki i cios z zza pleców na skroń, okazało się że 3ci był się odlać czy kiedykolwiek chuj.

Cios ustałem, także był czas na rewanż, wyjebałem pierwszemu lepszemu ze łba i poprawiłem strzałem. Jak się wyjebał to zawinąłem wrotki w stronę domu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TylkoPiSResztaToKurwy 2022-08-18, 18:30
Jakbyś był mądry to byś nie dostał
Zgłoś
miedzianek 2022-08-18, 18:44 4
byles na przeswietleniu? przy braku czucia musial zostac uszkodzonyt nerw, kwestia, czy przez kosc przycisniety, czy co

tak czy siak wspolczuje, ja od 2 lat mam niedoczulice w lewej czesci twarzy(wlacznie z dziaslami) po wypadku w pracy(pekniecie kosci jarzmowej i skroniowej), zeby pekaja jak szalone(wszystko mi sie przesunelo po wypadku i zeby naciskaja jeden na drugi), krzywy zgryz, strzelanie w stawie skroniowym. Mialem plytke tytanowa wstawiona, ale wyjeli, bo non stop mi puchlo, stany zapalne, bol...
Zgłoś
Nikt_nie 2022-08-18, 20:16 1
miedzianek napisał/a:

byles na przeswietleniu? przy braku czucia musial zostac uszkodzonyt nerw, kwestia, czy przez kosc przycisniety, czy co
tak czy siak wspolczuje, ja od 2 lat mam niedoczulice w lewej czesci twarzy(wlacznie z dziaslami) po wypadku w pracy(pekniecie kosci jarzmowej i skroniowej), zeby pekaja jak szalone(wszystko mi sie przesunelo po wypadku i zeby naciskaja jeden na drugi), krzywy zgryz, strzelanie w stawie skroniowym. Mialem plytke tytanowa wstawiona, ale wyjeli, bo non stop mi puchlo, stany zapalne, bol...

Prześwietlenie czyste, na szczęście mam twardy ryj i czachę, piłem dużo mleka xD opuchlizna naciska na nerw, także czucie powinno wrócić, ale na 100% to już raczej nie :/ szkoda :/

OrbitalAcid napisał/a:

Zapamiętałeś chociaż mordy aby wziąć odwet?

Mordy zapamiętane, najlepsze jest to że znam tych młodzianów z widzenia xD chłopaczki po 20 kilka lat. Za stary jestem na szukanie, ale jaki się trafią to będzie wixa , ale z drugiej strony to wyjebie takiemu gnojowi na łeb i wina będzie po mojej stronie w razie zgłoszenia na psy :/ , ehhh patowa sytuacja :/ ubijesz gówno , a pierdzieć się będzie jak za człowieka.

Kiedyś się trafią, mam nadzieję że pod osłoną nocy
Zgłoś
konrad... 2022-08-18, 20:25
Nie chcę być wróżbita Maciej , ale masz złamana kość jarzmową idź na rentgen bo masz już pewnie zrosty i na operacji się nie obejdzie
Zgłoś
Xanax777 2022-08-18, 20:27 10
skywalker75 napisał/a:

Wszyscy tu nagminnie używają słów patusy500+ czy to jakaś akcja pani Lubnauer, albo młodzieżówki PO żeby nam zniechęcić ten program ? Chciałem zauważyć że bezrobocie mamy najniższe od 30 lat więc nie bardzo wiem skąd bierzesz te info o tym że nie chce się większości młodych Polaków pracować

Idź się pierdolić idioto
Zgłoś
Nikt_nie 2022-08-18, 20:38 1
konrad... napisał/a:

Nie chcę być wróżbita Maciej , ale masz złamana kość jarzmową idź na rentgen bo masz już pewnie zrosty i na operacji się nie obejdzie

Pisałem już kolego że byłem na prześwietleniu, kości czyste i bez ubytków.

Zawias obity w chuj, prawdopodobnie szczeka wypadła i wróciła na miejsce. Całość trochę jeszcze chrupie i czuje że ruchomość jest lekko ograniczona. Czucie w porównaniu z tym co było to tyko 10% braku czucia, więc całkiem spoko, zgryz prawidłowy.

Od czasu do czasu swędzi mnie ryj, ale to oznaki gojenia i tworzenia nowych połączeń nerwowych czy coś tam.

konrad... napisał/a:

P. S.

Wszystko działa jak powinno, brak problemu z przeżuwaniem, mordę mogę otworzyć na 100%, wydaje mi się że trochę panikujesz

Dzięki za troskę
Zgłoś
Sraj1 2022-08-18, 20:43 4
Nikt_nie napisał/a:

A patusy się jeszcze trafią, nie widzą że mieszkam 100 m od tego sklepu, mordy pamiętam gdyż pijany nie byłem, także jakoś się sami trafią nic tylko czekać

To czekamy aż ich tu wstawisz rozjebanych. Nie zawiedź nas.
Zgłoś
Pijanystary 2022-08-18, 20:45 1
Widzisz mój nick nie jest przypadkowy, w zwasku z tym znam wiele historii... Poprostu powiedz ze najebany zleciałes że schodów albo że podbijałeś stylem pijanego mistrza serce jakiejś zajętej niewiasy i dostałeś fioletowa kartkę. Poprostu prawdę.

Aha i jako że mój nick nie jest przypadkowy to pragnę cie poinformowac że picie ,,na sen" jest podstawowym objawem alkocholizmu także w Gliwicach na Rybnickiej patusy500+ próbowały skroić jakiegos alkusa... taka historia
Zgłoś
Nikt_nie 2022-08-18, 20:50
Kibol83 napisał/a:

To czekamy aż ich tu wstawisz rozjebanych. Nie zawiedź nas.

Postaram się nie zawieść , ale sam na siebie nie doniosę wstawiając tu takie treści.

TPWC

Pijanystary napisał/a:

Widzisz mój nick nie jest przypadkowy, w zwasku z tym znam wiele historii... Poprostu powiedz ze najebany zleciałes że schodów albo że podbijałeś stylem pijanego mistrza serce jakiejś zajętej niewiasy i dostałeś fioletowa kartkę. Poprostu prawdę.
Aha i jako że mój nick nie jest przypadkowy to pragnę cie poinformowac że picie ,,na sen" jest podstawowym objawem alkocholizmu także w Gliwicach na Rybnickiej patusy500+ próbowały skroić jakiegos alkusa... taka historia

Prawda w opisie kolego.

Może i masz rację z tym piwem, ale myślę że raz na ruski rok piwo przed snem i z chęci wypicia go to nie jest przejaw alkoholizmu :/ no chyba że codziennie, a to kolego był wyskok jednorazowy.

Pijanystary napisał/a:

zaciekawiłeś mnie tym "nie przypadkowym" nikiem, rozwiniesz wątek??
Zgłoś
p47 2022-08-18, 20:55
500+ to teraz ma dopiero ze 3 lata. pizda jestes i ci dzieciak pilka zajebal w ryj przyznaj sie
Zgłoś
Nikt_nie 2022-08-18, 21:00 2
p47 napisał/a:

500+ to teraz ma dopiero ze 3 lata. pizda jestes i ci dzieciak pilka zajebal w ryj przyznaj sie

Tak, nakryłeś mnie Sherlocku.
Zgłoś
Stivnesh 2022-08-18, 21:07 1
Nie zesraj sie pizdo
Zgłoś
zuraw2011 2022-08-18, 21:07 2
Jak byłem młodszy to też bym się do nich stawiał.
Z wiekiem zrozumiałem że trzeba odpuszczać bo któryś z tych baranów mógł mieć nóż albo kopyto, zginąć za 2zl i osierosic dzieci bez sensu.
A to że jakiś menel nazwie mnie leszczem zlewam bo opinia takich gamoni dla mnie nic nie znaczy.
Zgłoś
Pijanystary 2022-08-18, 21:13 1
Nikt_nie napisał/a:

Postaram się nie zawieść , ale sam na siebie nie doniosę wstawiając tu takie treści.
TPWC
Prawda w opisie kolego.
Może i masz rację z tym piwem, ale myślę że raz na ruski rok piwo przed snem i z chęci wypicia go to nie jest przejaw alkoholizmu :/ no chyba że codziennie, a to kolego był wyskok jednorazowy.
zaciekawiłeś mnie tym "nie przypadkowym" nikiem, rozwiniesz wątek??

A co tu rozwijać, poprostu alkocholik jakich miliony w tym kraju tylko taki który nie pije bo jeśli zacznie to będzie miał takie historie jak twoja. Koniec wątku

discoteq napisał/a:

Ale tak na serio to po co to wstawiłeś? Szukałeś Tu współczucia? To chyba nie jest dobra strona do tego, nie uważasz?
Nigdy w łeb nie dostałeś wcześniej? Po co się żalić, że się strzała wyłapało? Jeśli już tak bardzo ubolewasz Nad tym, że ktoś Ci wyjebał, że było to kilku na jednego, to też zbierz kilku i rób swoje zamiast płakać, bo ten płacz nic Ci nie da. A jeśli dostałeś po ryju, i nic z tym nie robisz, to nijak Ci pomóc nie można.

Ałaaaaaa ale żeś mu Pan powiedział.
Zgłoś
Las1989 2022-08-18, 21:32
Tak tak chojraku ty bys tak wyskoczyl w nocy do 2 typow wpierdol dostales i tyle
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem