18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:51
Materiał własny, cios z partyzanta na zawias żuchwy.

Jebać patologię 500+ , bo to z nimi była potyczka.

Godzinę po zdarzeniu. Wydawało się że nie jest tak źle, ból umiarkowany.

Dzień następny, jakieś 10 h później. Ból wyjebisty, spożywanie pokarmu zajebiście utrudnione

Sytuacja z przed miesiąca, aktualnie stan mordy wrócił do normy, niestety pozostała mi niedoczulica w obrębie policzka, wargi i górnej części dziąseł ze strony uderzonej.

Podszedłem do sklepu nocnego w celu zakupienia browca na dobry sen. Na Rybnickiej w Gliwicach jest Krakus, nocny, otwarty codziennie oprócz Zielonych Świątków i wigilii 18-20

Wskoczyłem na schodki i podbiłem do okienka, w ten usłyszałem od 2 kolesi:
" Eeee, dorzuć się na browara wariacie"

Ja na to: "że płacę telefonem, a nawet gdyby to i tak bym wam nic nie kupił"

2k: bo?

Ja: bo trza sobie zarobić na przyjemności.

Potem była szarpanina, przepychanki i cios z zza pleców na skroń, okazało się że 3ci był się odlać czy kiedykolwiek chuj.

Cios ustałem, także był czas na rewanż, wyjebałem pierwszemu lepszemu ze łba i poprawiłem strzałem. Jak się wyjebał to zawinąłem wrotki w stronę domu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kałdi 2022-08-18, 13:20 3
Morda przepita
Zgłoś
edek_kotek 2022-08-18, 13:37 77
Przypierdalałeś się do beneficjentów programu prorodzinnego 500+ że nie chcą pracować, no to ci wytłumaczyli jaki mają stosunek do uczciwej pracy
Zgłoś
Erqti 2022-08-18, 14:01 4
mam nadzieje że podobne "frycowe" otrzymywać będziesz regularnie.
Zgłoś
Sramnakoranostrymkebsem 2022-08-18, 14:10 20
Za darmo się nie dostaje, nawet od patologii.
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2022-08-18, 14:12 4
Patologia 500+ to przecież wierni wyznawcy Rydzyka i Pedziałka
Zgłoś
discoteq 2022-08-18, 15:00 1
Nikt_nie napisał/a:

Materiał własny, cios z partyzanta

Ale tak na serio to po co to wstawiłeś? Szukałeś Tu współczucia? To chyba nie jest dobra strona do tego, nie uważasz?
Nigdy w łeb nie dostałeś wcześniej? Po co się żalić, że się strzała wyłapało? Jeśli już tak bardzo ubolewasz Nad tym, że ktoś Ci wyjebał, że było to kilku na jednego, to też zbierz kilku i rób swoje zamiast płakać, bo ten płacz nic Ci nie da. A jeśli dostałeś po ryju, i nic z tym nie robisz, to nijak Ci pomóc nie można.
Zgłoś
Nikt_nie 2022-08-18, 15:05 27
discoteq napisał/a:

Ale tak na serio to po co to wstawiłeś? Szukałeś Tu współczucia? To chyba nie jest dobra strona do tego, nie uważasz?
Nigdy w łeb nie dostałeś wcześniej? Po co się żalić, że się strzała wyłapało? Jeśli już tak bardzo ubolewasz Nad tym, że ktoś Ci wyjebał, że było to kilku na jednego, to też zbierz kilku i rób swoje zamiast płakać, bo ten płacz nic Ci nie da. A jeśli dostałeś po ryju, i nic z tym nie robisz, to nijak Ci pomóc nie można.

Przeca to sadistic, ludzie wstawiają zdjęcia i opisy złamanych rąk czy palców, to uznałem że przekrwione oko też się nadal, a że tak zalanego oka jeszcze u nikogo nie widziałem, to uznałem że może to być ciekawe dla kogoś.

Nic więcej kolego.

A patusy się jeszcze trafią, nie widzą że mieszkam 100 m od tego sklepu, mordy pamiętam gdyż pijany nie byłem, także jakoś się sami trafią nic tylko czekać
Zgłoś
skywalker75 2022-08-18, 15:10 6
edek_kotek napisał/a:

Przypierdalałeś się do beneficjentów programu prorodzinnego 500+ że nie chcą pracować, no to ci wytłumaczyli jaki mają stosunek do uczciwej pracy

Wszyscy tu nagminnie używają słów patusy500+ czy to jakaś akcja pani Lubnauer, albo młodzieżówki PO żeby nam zniechęcić ten program ? Chciałem zauważyć że bezrobocie mamy najniższe od 30 lat więc nie bardzo wiem skąd bierzesz te info o tym że nie chce się większości młodych Polaków pracować

Zgłoś
howke 2022-08-18, 15:34
Myślałem, że to kulturalny portal… a tu się tak ludzie wyzywają

Swoją drogą jak se pierdłeś i ci pękła kicha a chcesz zamieścić zdjęcie to wymyśl jakąś ciekawą nowelkę bo będziesz zwyzywamy od pedałów
Zgłoś
Dżepetto 2022-08-18, 16:10 1
Ale chwalisz się przed całą Polską, że dostałeś w pizde
Zgłoś
c................k 2022-08-18, 16:12 3
Piwko za materiał własny
Zgłoś
Haha że jednak są idioci w społeczeństwie którzy dalej twierdzą że da się utrzymać dziecko za 500pln
Zgłoś
OrbitalAcid 2022-08-18, 18:09
Zapamiętałeś chociaż mordy aby wziąć odwet?
Zgłoś
Karboksylator 2022-08-18, 18:10
będziesz miał mordkę podobną do avatara:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem