18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Materiał własny, cios z partyzanta na zawias żuchwy.

Jebać patologię 500+ , bo to z nimi była potyczka.

Godzinę po zdarzeniu. Wydawało się że nie jest tak źle, ból umiarkowany.

Dzień następny, jakieś 10 h później. Ból wyjebisty, spożywanie pokarmu zajebiście utrudnione

Sytuacja z przed miesiąca, aktualnie stan mordy wrócił do normy, niestety pozostała mi niedoczulica w obrębie policzka, wargi i górnej części dziąseł ze strony uderzonej.

Podszedłem do sklepu nocnego w celu zakupienia browca na dobry sen. Na Rybnickiej w Gliwicach jest Krakus, nocny, otwarty codziennie oprócz Zielonych Świątków i wigilii 18-20

Wskoczyłem na schodki i podbiłem do okienka, w ten usłyszałem od 2 kolesi:
" Eeee, dorzuć się na browara wariacie"

Ja na to: "że płacę telefonem, a nawet gdyby to i tak bym wam nic nie kupił"

2k: bo?

Ja: bo trza sobie zarobić na przyjemności.

Potem była szarpanina, przepychanki i cios z zza pleców na skroń, okazało się że 3ci był się odlać czy kiedykolwiek chuj.

Cios ustałem, także był czas na rewanż, wyjebałem pierwszemu lepszemu ze łba i poprawiłem strzałem. Jak się wyjebał to zawinąłem wrotki w stronę domu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
bukakin 2022-08-18, 21:41
nie pokazałeś jakiej jesteś postury .bo jak masz 60 kilo to zalatwi cię prawie każdy menel.
Zgłoś
krzysieks997 2022-08-18, 21:47
Kolejny beneficjent
Erqti napisał/a:

mam nadzieje że podobne "frycowe" otrzymywać będziesz regularnie.

Zgłoś
SlimShady 2022-08-18, 22:38
Czyli było ich trzech, uderzyli pierwsi, obili Ci oko, ale i tak dostali większy wpierdol xD no ja nie wiem kto spotkał beneficjenta 500+
Zgłoś
Nikt_nie 2022-08-18, 23:16
SlimShady napisał/a:

Czyli było ich trzech, uderzyli pierwsi, obili Ci oko, ale i tak dostali większy wpierdol xD no ja nie wiem kto spotkał beneficjenta 500+

Jaki większy wpierdol, skupiłem się na jednym i pobiegłem.

Obili mi skroń, staw, na oko poszedł krwiak, partyzant od tyłu, hemoglobina, taka sytuacja.

bukakin napisał/a:

nie pokazałeś jakiej jesteś postury .bo jak masz 60 kilo to zalatwi cię prawie każdy menel.

105kg
Zgłoś
miedzianek 2022-08-18, 23:51
Nikt_nie napisał/a:

Prześwietlenie czyste, na szczęście mam twardy ryj i czachę, piłem dużo mleka xD opuchlizna naciska na nerw, także czucie powinno wrócić, ale na 100% to już raczej nie :/ szkoda :/

Masz szczescie, u mnie lekarze powiedzieli, ze jak po roku sie nerw nie zregenerowal to do konca zycia brak czucia. Chujowe uczucie

U mnie byla jarzmowa i skroniowa peknieta, jarzmowa przesunieta, plytki tytanowe mialy pomoc w nastawieniu, dupa, bo po operacji zacisnalem zeby niechcacy i cos trzasnelo i zaczely sie problemy z stanami zapalnymi, opuchliznami non stop itp. Teraz pod palcem czuje jarzmowa, ze jest jakis ubytek i lekkie przesuniecie, ale lekarze mowia, ze nic sie z tym nie zrobi juz. Zdrowiej!

PS. Na nerw polecam masaze twarzy palcami, lekarz mi zalecal, podobnoz pomaga w regeneracji jakos tak

@EDIT
Zapomnialem dodac-dodatkowo zatoki mi uszkodzilo po tym wypadku, mialem mase skrzepow, pbezposrednio po wypadku jak nosa wydmuchac chcialem to krew poszla az pod powieki i napuchlem caly+obfite krwawienie z nosa
Zgłoś
Nikt_nie 2022-08-19, 8:43
miedzianek napisał/a:

Masz szczescie, u mnie lekarze powiedzieli, ze jak po roku sie nerw nie zregenerowal to do konca zycia brak czucia. Chujowe uczucie
U mnie byla jarzmowa i skroniowa peknieta, jarzmowa przesunieta, plytki tytanowe mialy pomoc w nastawieniu, dupa, bo po operacji zacisnalem zeby niechcacy i cos trzasnelo i zaczely sie problemy z stanami zapalnymi, opuchliznami non stop itp. Teraz pod palcem czuje jarzmowa, ze jest jakis ubytek i lekkie przesuniecie, ale lekarze mowia, ze nic sie z tym nie zrobi juz. Zdrowiej!
PS. Na nerw polecam masaze twarzy palcami, lekarz mi zalecal, podobnoz pomaga w regeneracji jakos tak
@EDIT
Zapomnialem dodac-dodatkowo zatoki mi uszkodzilo po tym wypadku, mialem mase skrzepow, pbezposrednio po wypadku jak nosa wydmuchac chcialem to krew poszla az pod powieki i napuchlem caly+obfite krwawienie z nosa

Uuuu, no to tak źle to nie mam. Fakt, skrzepami to z tydzień smarkałem :/ , ale jest git.

Zostało chrupanie w stawie, trochę ograniczona ruchomość i ta jebana nuedoczulica.

Hehe, a ja zapomniałem dodać że piwo zostało kupione i nawet dobiegłem z nim do domu xD

miedzianek napisał/a:

@EDIT

P. S. 2

Rehabilituje się z YouTube, lekarz praktycznie powiedzial ze nie ma złamania to nie ma problemu... Zjeb...

Fakt, masaże pomagają, z dnia na dzień czuje różnice w czuciu, ale taka "kulka" na wardze pozostaje bez zmian :/ mogę sobie to miejsce igła przebić i nic :/

tak, sprawdzałem, jak zobaczyłem że szpilka się wbiła i nic nie czuje to aż mi nogi zmiękły

mindfuck jak 150
Zgłoś
gixi 2022-08-19, 17:19 2
skywalker75 napisał/a:

Wszyscy tu nagminnie używają słów patusy500+ czy to jakaś akcja pani Lubnauer, albo młodzieżówki PO żeby nam zniechęcić ten program ? Chciałem zauważyć że bezrobocie mamy najniższe od 30 lat więc nie bardzo wiem skąd bierzesz te info o tym że nie chce się większości młodych Polaków pracować

Chciałam zauważyć, że nieznana jest prawdziwa stopa bezrobocia.
Co roku od lat zaniża się statystyki poprzez wykreślanie bezrobotnych z listy (również bez ich wiedzy i ostrzeżenia), wymuszanie skreślenia przez samych zarejestrowanych (np. jak sama się pani wykreśli to mam namiar na... albo możliwe jest szkolenie z...) a także BRAK DOSTĘPU do urzędów pracy (jak i innych) z powodu "pandemii kataru".
Jak mój chłop stracił pracę z powodu cięć bo "jedyna istniejąca choroba" zamknęła branżę był problem właśnie z zarejestrowaniem go jako bezrobotny - jego bank nie dawał profilu zaufanego, a do żadnego pierdolonego urzędu nie można było się dostać.
Teraz może się dostaniesz... ale pierwszeństwo ma "nasza brać" ze wschodu, również w szkołach, nawet jebanym darmowym kursie na prawo jazdy, który przysługuje w niektórych szkołach - kurwa nie ma, w samym Toruniu masa dzieciaków nie mogła skorzystać z tego, z czego mogłaby rok wcześniej, bo ukry mają pierwszeństwo.
Zarówno pis jak i po jebią nas równo
Zgłoś
ZlyMike 2022-08-19, 17:20
Bez obrazy lecz jak ktoś wyżej napisał za darmo w ryj się nie dostaje. Ja rozumiem, że honor bierze górę ale ewidentnie ich sprowokowałeś. Unikanie konfrontacji to nie oznaką bycia pizdą, tylko zdrowego rozsądku. Jedno niefortunne uderzenie i mogłeś nawet nie wstawić żadnego zdjęcia ani więcej nie wejść na sadola i nie napic się piwka na sen. W opisie sam przedstawiłeś powód, dla którego dostałeś w ryjca. Jednak mimo wszystko życzę dużo zdrowia.
Zgłoś
tomeksg 2022-08-19, 19:44
Też dostałem wpierdol w Gliwicach, pozdrawiam
Zgłoś
Angevil 2022-08-19, 20:01
Erqti napisał/a:

mam nadzieje że podobne "frycowe" otrzymywać będziesz regularnie.

Ej ty kurwa debilu głupi
Zgłoś
support3 2022-08-20, 3:20
skywalker75 napisał/a:

Wszyscy tu nagminnie używają słów patusy500+ czy to jakaś akcja pani Lubnauer, albo młodzieżówki PO żeby nam zniechęcić ten program ? Chciałem zauważyć że bezrobocie mamy najniższe od 30 lat więc nie bardzo wiem skąd bierzesz te info o tym że nie chce się większości młodych Polaków pracować

Zrób pożytek dla tego kraju i przed wyborami pierdolnij sobie w łeb - jebane pisowskie debile, wszędzie ich pełno
Zgłoś
gabriel0 2022-08-20, 21:43
Jest sporo kolegów zza buga, którzy chętnie za kilka flaszek rozpierdolą nie jednemu ryj. Musisz tylko poszukać. Po co samemu się angażować.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem