Oho! Jak zwykle wysyp mądrali, których jedynym "osiągnięciem życiowym" jest to, że urodzili się biali
Jakby policja ukochanego syneczka tatusia tak potraktowała, to byłby kwik.
Że co? Że nie zasłużył? A bo to w Polandii trzeba zasłużyć np. na usmażenie paralizatorem czy inne "niewyjaśnione powody" śmierci na komisariacie?
jak byli to kibole to bardzo dobrze ze skonczyli smiercią na komisariacię.
Bardzo kurwa dobrze zrobił. Powinien jeszcze buta na ryj dostać. Się kurwa spuszczacie nad jebanymi chwastami. Nie przepadam za policja. Ale nigdy kurwa bez powodu nie dostałem palą. W dzisiejszych czasach wszyscy na nich najeżdżają. Sprobuj cwaniaku przed stadem patusow stanąć i zabroń im kurwa na przykład kradzieży. Pies ma napierdalać, bez litości dla tych kurew. Jak ktoś idzie dziesionować kogoś, albo okradać sklep powinien wiedzieć że jak go psy dojadą to dupa będzie purpurowa od pały. A to tylko tak na dzień dobry. Ostatnio w robocie słuchałem jakiegoś gówniarza. Opowiadał jak to biedne kobiety na strajku kobie były brutalnie przez policję pacyfikowane. Po 1 to kurwa nie wiedziałem w żadnej tv rozjebanych od granatnika gazowego ryjow, albo szczucia leżących psami jak we Francji podczas protestu kamizelek. A po 2 idziesz z łapami na psa, te łapy powinny być połamane. Proste.
Żeby te psy się jeszcze kradziezami i napadami zajmowały a nie wkurzaniem zwykłych ludzi. Mierni, bierni ale wierni.
Takie zachowanie policji w stanach jest bardzo powszechne, nie chodzi tylko o stricte rasistowskie gnojenie ale także o znęcanie się nad słabszymi:
Chyba rozumiesz, że te kilkanaście filmików to jest ułamek promila pracy wykonywanej przez nich? Tyle akcji to oni mają w USA w sekundę co tych pojebanych filmików jest.
Co ty kurwa BLM jesteś? Czarnuchy same się kurwa w USA zabijają 7k sztuk rocznie. Policja ustrzeli 100 z czego 98 słusznie i już kurwa afera.
Takie zachowanie policji w stanach jest bardzo powszechne, nie chodzi tylko o stricte rasistowskie gnojenie ale także o znęcanie się nad słabszymi:
Jakbyś pracował w takim stresie, ze świadomością, że wszyscy dookoła mają gnaty i Cię nie lubią ( nawet Jurand350 w Polsce) to też być czasami tak odreagował.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów