📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Akcja na środku ekranu tak do 7 sek i stopniowo przesuwa się w prawo do 8 sek.
Na początku myślałem, że pozdrowienia dla turystów to te suki podnoszące swoje dupy, ale jednak filmik okazał się jeszcze ciekawszy.
Co to, sadistic kompresuje filmy? Kodowanie 256 bitową serwetą na stół?
marcin1414 napisał/a:
Na początku myślałem, że pozdrowienia dla turystów to te suki podnoszące swoje dupy, ale jednak filmik okazał się jeszcze ciekawszy.
Herhard napisał/a:
Fajne dupeczki na drugim planie
Nie musicie dziękować
06.06.2018 Polish D-Day 2.0
"Jeśli chcesz zamówić parawan zadzwoń. xxxxxxxxx 24/7"
"Jeśli chcesz zamówić parawan zadzwoń. xxxxxxxxx 24/7"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów