📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rodzynek sie zachciało...Burżujstwo jebane.
to jest kaczka
Rozumiem że jesteś jakimś mieszczuchem o niskim IQ ale żeby gęsi od kaczki nie odróżnić ...
xXx5226 napisał/a:
Rozumiem że jesteś jakimś mieszczuchem o niskim IQ ale żeby gęsi od kaczki nie odróżnić ...
Gęś domowa
Kaczka domowa
T3RMINATOR napisał/a:
z rzycia
Z ,,rzycia,,?? Ja pierdolę...Jak można być takim nieukiem?? Przez samo ż się pisze życie!!
Cytat:
Z ,,rzycia,,?? Ja pierdolę...Jak można być takim nieukiem?? Przez samo ż się pisze życie!!
Hej debilu
Znane Ci jest może pojęcie ironii ? ? ?
Kaczka domowa
Co, dotarło do pustego łba?
Do tej pory uważałem, że celowo robisz z siebie niedorozwoja, ale jak się okazuje, Ty nie udajesz.
Driver19cm napisał/a:
Hej debilu
Znane Ci jest może pojęcie ironii ? ? ?
Specjalnie to napisalem, zeby oddzielic debili na tym portalu od normalnych ludzi. Jestes pierwszy. Gratuluje Czekamy dalej. A co do tego ma ironia, tez nie wiem...
Jeszcze zobaczymy, kto ci piwka da... I odsiew.
~T3RMINATOR napisał/a:
Gęś domowa
Kaczka domowa
Pozmieniałeś i teraz szpanujesz ? Myślałem że halman jest tu tylko dzieciakiem ale widzę że ty też jeszcze masz mleko pod nosem.
~T3RMINATOR napisał/a:
Gęś domowa
Kaczka domowa
Ponieważ to kaczka dziwaczka, to mógłby się zrobić z niej nawet zając, nie tylko gęś.
Znawca_Cipek napisał/a:
terminator chciał miec dłuzsze życie ...sie czepiasz
xXx5226 napisał/a:
Pozmieniałeś i teraz szpanujesz ?
Nie zacytowałeś tytułu i teraz wyjdzie na to, że to Ty jesteś przyjebany na mózg, a nie on.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów