📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, ja się zastanawiam cały czas, co to może być za środowisko i nie przychodzi mi do głowy nic innego jak kibice piłki nożnej...
Złota fontanna po angielsku
-Ernest Hemingway
Cześć
Ten drugi miał chyba na sobie pieluchę dla dorosłych, chyba obaj przegięci.
I takie szmaty angielskie przyjeżdżają do takiego Krakowa, drą te pizdy na ulicach, szczają gdzie popadnie, chlew robią, a nasze głupie pizdy kisiel mają w gaciach na ich widok, bo nie mówią po polsku...!
Dobre jest tylko to, że jak się na frajerów huknie to się kulą, bo chyba wiedzą, ze to nie jest kraj pedalskich bransoletek.
Dobre jest tylko to, że jak się na frajerów huknie to się kulą, bo chyba wiedzą, ze to nie jest kraj pedalskich bransoletek.
spinaczel napisał/a:
jak mozna kurwa lezec z pindolem na wierzchu obok kolegi..?! :/
A co, ty masz takich że boisz się ze by ci opierdolili?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów