Ale już nie będzie, bo nie żyje . Midway City, California
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale już nie będzie, bo nie żyje . Midway City, California
Kurde za szybko ucieli filmik czekałem na standardowe założenie kajdanek
Heliar napisał/a:
Jakieś więcej info, jestem ciekaw.
Demolował samochody, wlazł komuś na posesję. Nazwiska nie podano. Hispanic male
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Demolował samochody, wlazł komuś na posesję. Nazwiska nie podano. Hispanic male
Dzięki piwko.
nowynick napisał/a:
Tak to się kończy jak idziesz na strzelaninę z toporkiem...
To oni przyszli do niego a nie na odwrót. Znasz w o ogóle pojęcie strzelanina?
Drwale w US i A nie maja latwo ;(
dlaczego nie użyli paralizatora, albo przynajmniej strzałów w nogi czy coś? od razu zabijać?
Nawet jak wliczyć pogrzeb i całą papierkową robotę, to pod względem finansowym lepiej opłaca się kropnąć
zbynekmaslanka napisał/a:
Nawet jak wliczyć pogrzeb i całą papierkową robotę, to pod względem finansowym lepiej opłaca się kropnąć
aha. no to po co są więzienia lol
Tymczasem u Leppera:
"Andrzej, nie ruszaj się.... kurwa znowu kamerka nie działa... Andrzej, nie podchodź z tym nożem! Andrzej!!" (słychać kopnięcie krzesła)
"Andrzej, nie ruszaj się.... kurwa znowu kamerka nie działa... Andrzej, nie podchodź z tym nożem! Andrzej!!" (słychać kopnięcie krzesła)
Ten drugi zasłonił kamerę, bo myślał,że kolega do przechodnia zwykłego napierdala (słychać w tle)
'Janusz kurwa co ty!"
'Janusz kurwa co ty!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów