📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
halman, myslalem, ze wyruchasz babcie, slaby film xD
miedzianek napisał/a:
halman, myslalem, ze wyruchasz babcie, slaby film xD
myślałem że cię wcisnęli jakoś do okna życia, szkoda...
Halman nie miałem pojęcia, że brałeś udział w programie "Chłopaki do wzięcia".
Halman napisał/a:
Miedzianek… Zbyt upasłym bobaskiem był, wiec zostawili go na wycieraczce przed oknem.
Po tytule i miniatrce sadzilem ze zacznie mu walic gruche czy cos
Heliar napisał/a:
znam gościa
Jebany Kulfon ruscy po wymieszaniu genów wyglądają jak brakujące ogniwo. Paskudzielce prawie jak czarnuchy.
to na bank baronturbina i jego babcia mogliście więcej wpierdalać ! na pewno by pomogło !
Ej ale uważajcie, bo ławki zdradliwe są, kolega opowiadał ze w szkole usiadł na ławce, a ta się złamała na pol
djpyza napisał/a:
to na bank baronturbina i jego babcia mogliście więcej wpierdalać ! na pewno by pomogło !
Emil babcia cała, dziękuje za troskę. Ale ty jesteś, now wiesz? Ja ci rodziny nie obrażam. Bo po co? To że się wyklułeś w bimbrowniczej podlaskiej melinie, jest największą obrazą dla twoich rodziców. Szkoda bo to fajni panowie. Emi naucz się po polsku pisać jak cię proszę bo Sadistic tonie Podlasie!
Halman napisał/a:
nie zmiescili, wiec wyladowalem w worku na smieci w koszu
kurwa dzień zacząłem od dania djpyzie piwa, przepraszam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów