Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ładnie ręce rozłożył na końcu, jak kapłan przy ołtarzu... " módlmy się"
Św.Piotr zobaczył.
śrutem oberwał
No i dobrze po co kręcił z cudzą żoną , mógł sobie poszukać wolnej
9 Nie pożądaj żony bliźniego swego.
Pies ogrodnika. Ani jeden, ani drugi już sobie z nią nie potańczy. Prawda taka, że lalka znajdzie wkrótce kolejnego bolca. Jeden trup, drugi siedzi. Słabość straszna wśród mężczyzn, że na luźno i spokojnie nie mogą przyjąć rozstania, każdy iść w swoją stronę i układać sobie życie na nowo i kto wie, może będzie lepiej niż było. A lalek do tańca w koło pełno wystarczy się pokręcić tu i tam.
No tylko prawo jest takie ze puszczalska kurwa zostawi cie z długami i alimentami, zajebie ci mieszkanie i dzieci na ciebie będzie szczuć. Tu kurwa miała farta że poszło na konkubenta
Ust-Kamienogorsk
no nie wiem, link prowadzi do paryz.kz
to w Paryżu jest chyba, no ale nie będę się kłócić...
Pies ogrodnika. Ani jeden, ani drugi już sobie z nią nie potańczy. Prawda taka, że lalka znajdzie wkrótce kolejnego bolca. Jeden trup, drugi siedzi. Słabość straszna wśród mężczyzn, że na luźno i spokojnie nie mogą przyjąć rozstania, każdy iść w swoją stronę i układać sobie życie na nowo i kto wie, może będzie lepiej niż było. A lalek do tańca w koło pełno wystarczy się pokręcić tu i tam.
Łatwo pieprzyć dobre rady.
Facet inwestuje siebie, swój czas, uwagę przez wiele lat. W międzyczasie starzejesz się, dzieci dorastają, spłacacie kredyt. Masz cel w życiu by dalej rano wstawać i się wysilać.
Nagle pewnego dnia małżonka stwierdza, że ona to musi mieć wolność albo, że jak jest z Józkiem to czuje się jak za młodu i kopie cię w dupę.
Zostajesz na lodzie w wieku 50+ gdy swój najlepszy czas poświęciłeś rodzinie i na tym etapie życia już niewiele opcji pozostało. Życie to nie serial w TVN aby był happy end wbrew wszystkiemu.
Nie dziwię się gościowi, że skoro i tak baba zmarnowała mu życie to zrobił co zrobił. Powinien koniecznie odjebać też ją żeby nikt nie mówił o dyskryminacji kobiet
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów