📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
fejk - morda jej nie odskoczyla nawet na pol milimetra, dziekuje dobranoc
Dobra taka ruda rockowa sucz
ciekawe czy cycki też ma tak sztuczne jak aktorstwo
ciekawe czy cycki też ma tak sztuczne jak aktorstwo
I ta na siłę udawana rozpacz rudej po płaskaczu
Czytałem,że w ,,Eroice'' Munka w scenach z Dziewońskim strzelano z normalnej amunicji. Dla artystycznego efektu...
Niezły sadistic, kurwa jego mać... TFU!
Od kiedy sadistic stał się pudelkiem już nie muszę oglądać ,,dlaczego ja,,i ,,ukrytej prawdy,,.
Jak ja się cieszyłem, że nie mam telewizora i nie muszę oglądać takich chujowizn to przyjdzie jeden z drugim pampuchy i Ci wrzucą lombard czy to teraz gówno...
Poziom aktorski niczym w produkcjach podrywacze.pl, ale gimby nie znajo.
Na prawdę kwestionujesz to, że jest to fake wtf. SFX już tylko świadczy o tym, że to fake, a dwa spójrz na minę chłopa jak się trochę uśmiecha, i ogólnie całe zachowanie jebie sztucznotą, serio, jak można wierzyć, że to na prawdę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów