18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Swinkwizytor 2019-10-04, 11:58 30
Chuj wie co oni tam robili ale jedno jest pewne. Nagranie w sieci i z pracy leci
Zgłoś
xiro 2019-10-04, 12:06 13
tak mi sie przypomnialo
Zgłoś
L................r 2019-10-04, 12:19 51
Anglia. Powiem Wam, że właśnie przyjechałem tutaj na tydzień. Ogólnie nie jest źle. W oczy rzuca się ilość ciapatych, czarnych i hindusów. Sami Anglicy są różni. Jedni się uśmiechają do Ciebie a inni mają minę jakby chcieli Cię zajebać na miejscu. Wchodząc do sklep Angol potrafi się spko przywitać jak "hey mate" to jest spko podejście. Na początku myślałem, że jest cieply czy coś Co widzę to też totalnych brak kultury muslimów i czarnych. Nie ma przepuszczania na wolne miejsca czy cokolwiek. Mają wyjebane do kwadratu kiedy idą rozjebani na całą ulicę a te brudne hindusy zostawiają po sobie taki syf w restauracji,że aż kopara opada... Co mnie jeszcze rozwaliło to jak wymieniłem 100 zł i dostałem 18 F... to tak mi trochę uświadomiło jak jesteśmy w dupie
Zgłoś
~Velture 2019-10-04, 12:35 3
Tak powinni u nas robić z tymi sebixami w ortalionach co się później pruje cwaniaczek, że ma wyjebane na nich i na policje i on sobie wysiada.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
lenio91 2019-10-04, 12:57 18
Za wyjebanie ciapatemu z bańki Piwko!
Zgłoś
Tatun 2019-10-04, 13:00 3
Chyba wyleczył go z kataru.
Zgłoś
k................8 2019-10-04, 13:07 1
ależ pięknie słychać dźwięk łamanego nosa pod koniec
Zgłoś
plnlbrt 2019-10-04, 13:36 3
miod na me oczy
Zgłoś
silwerbalk 2019-10-04, 13:39 2
Sam bym mu wyjebał typ szczeka jak tonny montana look me in eye no to zobaczył spojrzał mu prosto w oczy.. Z bliska
Zgłoś
Attero132 2019-10-04, 14:31 2
Trafił idealnie..pewnie nos złamany
Zgłoś
Stonka 2019-10-04, 15:18 8
Look at me. I am stronger. Hahahahaha. Parszywy imigrant. Śmiecia powinni deportować, bo szkoda mu nos składać za brytyjskie pieniądze.
Zgłoś
czechu86 2019-10-04, 16:13 3
Wykonanie podrecznikowe
Zgłoś
bodzio667 2019-10-04, 16:35
Piękny baniak!

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
loda_szmato 2019-10-04, 19:14 1
Nie lubię takich cwaniaczków, co z zaskoczenia i jeszcze w tak perfidny sposób się zachowują. Chciał się ponapierdalać, to było trzeba wysiąść i honorowo w kulturalny sposób to rozwiązać.
To nie wojna, że wszystkie chwyty dozwolone. Koleś powinien srogo za to beknąć. Jak zresztą każdy 'partyzant'.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów