...trawki spowodowała zanik podstawowego instynktu samozachowawczego i wylądował na mordzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co to kurwa, jakaś hala do produkcji marihuanen? Lampy, nawiewy, całkiem profesjonalnie to wygląsa.
dogip napisał/a:
Kurwa, przecież te rusztowanie ma po bokach drabinki.
Tak się kończy jaranie, IQ spada jak ten typ na ryj...
Jprd chce tam być...dawać namiary na Google maps
Mam znajomych co jaraja ponad 20 lat ...inteligencją rozjebia każdego...kwestia ile ,jak często itp .
Wszystko jest dla ludzi ..ale nawet wpierdalanie Nutelli moze być szkodliwe
Krakus36 napisał/a:
Mam znajomych co jaraja ponad 20 lat ...inteligencją rozjebia każdego...kwestia ile ,jak często itp .
Pralpunkt napisał/a:
Jprd chce tam być...dawać namiary na Google maps
To muszą jarać okazyjnie. Na pewno nie codziennie. Znajomy jarał codziennie, czasem po kilka batów, a jak raz zrobił sobie 2 tygodnie przerwy to chodził cały czas wkurwiony. Teraz już od roku nie jara nic kompletnie i sam mówi, że o wiele lepiej mu się myśli niż wcześniej.
Podsumowując jaranie tak samo uzależnia jak alkohol i tak samo najebie Ci we łbie jeśli go nadużywasz.
Bo wchodzi się tyłem jełopie po pięciu klasach podstawówki.
Choby ją z pieca kaflowego za bajtla
Krakus36 napisał/a:
Marihuana nie ma wpływu na iq. Poczytaj trochę a później zgrywaj profesorka
Jebać ćpunów
Zbysław napisał/a:
Jebać ćpunów
Zapomniałeś dodać że jebac jeszcze palaczy papierosów i alkoholików.
dogip napisał/a:
Kurwa, przecież te rusztowanie ma po bokach drabinki.
powiem z doświadczenia że wcale nie tak łatwo po niej zejść jak są kółka, a nie takie szerokie łapy, jak się wychylisz na rusztowaniu by zejść to pierdzielniesz razem z nim
Jak ja lubię jak ktoś kto nie ma pojęcia o temacie wypowiada się w jego kwestii obejrzyjcie najpierw jakiś dokument o marihuanie na. "The union" na YouTube i wtedy zastanówcie się co piszecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów