📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne, fajne: długie i taki syf z dialogami ,że ciężko się w nich połapać, i nic zabawnego.
@kacpern:
widac ze nie palisz synku xD
widac ze nie palisz synku xD
Jest w tym sporo prawdy, jak się porządnie zjaram to też wkręcam sobie że wszyscy się na mnie patrzą Łapie jakąś taką dziwną paranoje.
Flushingflash, przybij pionę!
Co racja to racja. Miliony myśli w głowie. Rozmowy z samym sobą. To jest piękne.
Takie to było zabawne, że po 3 obrazkach się aż zrzygałem na klawiaturę ze śmiechu
więcej takiego humoru nam tu trzeba
musimy podnieść statystyki powieszeń w Polsce
więcej takiego humoru nam tu trzeba
musimy podnieść statystyki powieszeń w Polsce
~Barlu, nie spróbujesz, nie zrozumiesz.. Jak dojdziesz do sedna materii to będziemy mogli porozmawiać
WoW... jesteście zajebiści bo palicie zioło, a potem macie jazdy. No naprawdę szacuken 120%
dobrze że nie robicie tego dla jakiegoś poklasku na jakimś portalu internetowym...
dobrze że nie robicie tego dla jakiegoś poklasku na jakimś portalu internetowym...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów