📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co wy chcecie? Dobry ziomek bambo chciał tylko spieniężyć kietę, żeby wpłacić kaucję za swojego bro...
Tak na serio, byłem kiedyś świadkiem takiej właśnie akcji w Krk, zglebowany sam krzyczał do znajomych, żeby mu ściągnęli łańcuch, sprzedali, a hajs na adwokata. O dziwo policmajstry nie miały nic przeciwko...
Tak na serio, byłem kiedyś świadkiem takiej właśnie akcji w Krk, zglebowany sam krzyczał do znajomych, żeby mu ściągnęli łańcuch, sprzedali, a hajs na adwokata. O dziwo policmajstry nie miały nic przeciwko...
Jebana dzicz, normalnie na bezczela
hahaaha pierdolone czarnuchy i tyle z ich life matter kurwy chcą szacunku od innych a sami się nie respektują jebane bydło...
Chciałem napisać zezwierzecenie ale czy u zwierząt jest to możliwe
Małpa to małpa tego nie wytępisz z pustej donicy. O kurde przepraszam małpy za to, że przyrownałem je do czarnuchów, są dużo mądrzejsze niż asfalt. Swoją drogą to asfalt powinien leżeć na drodze jest w właściwym miejscu.
Pralpunkt napisał/a:
Chciałem napisać zezwierzecenie ale czy u zwierząt jest to możliwe
wynaturzenie nada się idealnie
polaczek polaczkowi polaczkiem
zombi zombi zombi
jebane czarne scierwo i jebana nasza tolerancja, to gowno powinno wyginac.
W tv tylko pokazują jak biały jedzie m@rzyna. W rzeczywistość 98% przypadków to m@rzyn jedzie drugiego m@rzyna. Najgorszy dla m@rzyna jest czlowiek czarnoskóry ktory zadaje sie z normalnymi ludźmi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów