📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zaraz zrobi się z tego jebane hollywood...
ja nie kapuje, po co oni mieli by udawać, że ścinają te głowy. Na hardzie jest dużo filmików gdzie te pojebny ucinają głowy więc myślę, że nie mieli by żadnych oporów żeby ujebać łeb dla amerykanina, japońca czy innego ruskiego.
Hmmm hebrajskie napisy powinny podpowiedzieć, że to prześmiewcza produkcja potomków Abrahama.
Przecież to jest kurwa parodia, ludzie, ślepi jesteście? Oczywiście piwko leci
ajeinot napisał/a:
ja nie kapuje, po co oni mieli by udawać, że ścinają te głowy. Na hardzie jest dużo filmików gdzie te pojebny ucinają głowy więc myślę, że nie mieli by żadnych oporów żeby ujebać łeb dla amerykanina, japońca czy innego ruskiego.
muslimy = dużo ropy. Dżihard = uzasadniona wojna z muslimami. Wojna z muslimami = ropa dla USA. Filmiki = zniechęcanie społeczeństwa do muslimów. Mam dalej wymieniać?
Riazek napisał/a:
muslimy = dużo ropy. Dżihard = uzasadniona wojna z muslimami. Wojna z muslimami = ropa dla USA. Filmiki = zniechęcanie społeczeństwa do muslimów. Mam dalej wymieniać?
no to żeś kurwa wyjaśnił.. Przecież to media i USA mówią, że te filmy są podrobione i takie tam..
Red tube jest platne ?
ajeinot napisał/a:
(...) ujebać łeb dla amerykanina, japońca czy innego ruskiego.
To oni to na zamówienie robią? Dla mnie też by komuś ujebali?
@ofaran pewnie gość z województwa podlaskiego. Białystok, Suwałki itp. Tam wszystko jest 'dla kogoś' zamiast 'komuś'
Piotr59mb napisał/a:
@ofaran pewnie gość z województwa podlaskiego. Białystok, Suwałki itp. Tam wszystko jest 'dla kogoś' zamiast 'komuś'
jak byś zgadł z Białegostoku. Wiem, że tak się nie mówi ale jestem przyzwyczajony, każdy region Polski ma swoje dziwactwa.
A są takie miejsca która same w sobie są dziwactwem Sosnowiec na przykład.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów