Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dajmy na to na oczach kobiety zostanie przejechane autem dziecko, kobieta była tylko świadkiem wypadku, krew tryska na lewo i prawo, ona mdleje i traci prawo jazdy
Drugi przypadek pracujesz gdzieś w warsztacie, spada blacha raniąc cię w nogę, tracisz 1,5 l krwi. Mózg, aby nie obarczać cię przykrymi doznaniami zaczyna się powoli wyłączać, przysadka mózgowa generuje środki uśmierzająca ból i zaczynasz widzieć biały tunel, w między czasie zemdlałeś 5 razy, tracisz prawo jazdy
oczywiście, że nie absurd. podczas jazdy omdlejesz i zabijesz paru ludzi i gitarka ?
Chory na cukrzycę z tego co wiem może jeździć samochodem, a niedobór cukru(czy nadmiar, zależy od rodzaju cukrzycy) może doprowadzić do omdlenia.
Pan (a) zabił pana (b) ... pan (a) jest poszkodowany i żąda pieniędzy od rodziny pana (b) ja tak to widze.
xts jesteś jak te przepisy
Dajmy na to na oczach kobiety zostanie przejechane autem dziecko, kobieta była tylko świadkiem wypadku, krew tryska na lewo i prawo, ona mdleje i traci prawo jazdy
Drugi przypadek pracujesz gdzieś w warsztacie, spada blacha raniąc cię w nogę, tracisz 1,5 l krwi. Mózg, aby nie obarczać cię przykrymi doznaniami zaczyna się powoli wyłączać, przysadka mózgowa generuje środki uśmierzająca ból i zaczynasz widzieć biały tunel, w między czasie zemdlałeś 5 razy, tracisz prawo jazdy
Jakby kobiety nie miały prawka to jak ja bym z imprezy wracał ?
Taksówką, butem, autobusem
a co do tematu, dla mnie to wielki absurd i ogólnie polskie prawo w większości można o kant dupy obtłuc
A na poważnie, liczę że wjedzie czy tu rus czy niemiec i zagarnie cały ten kraj bo to nie jest normalne państwo.
Rozumiem, że zemdleć za kółkiem to poważna sprawa, ale bez przesady. Zabranie prawa jazdy na rok to jakiś absurd. I co? Po roku kurwa niby wyzdrowieje i już nigdy nie zemdleje? To prawo jest jakieś popierdolone.
Moim zdaniem powinno być inaczej. Prawko pozostaję przy właścicielu, a sam właściciel powinien być kierowany do odpowiednich organów na badania, które pokryje NFZ. Wówczas tam lekarz kompetentny, powinien dokładnie przebadać i ustalić przyczyny omdlenia i wtem jeśli zagrażają bezpieczeństwu w prowadzeniu, prawko powinno być zabrane. Nie na rok, tylko na zawsze. A jeżeli przyczyną omdlenia jest choroba, którą można wyleczyć, pacjent mógłby podjąć się leczenia, które byłoby w iluś % refundowane.
BEMBOLS na prezydenta
xts jesteś jak te przepisy
Ale pierdolisz jak potłuczony. Tu raczej chodzi o omdlenia bez wypadków, a nie wymieniasz przykład w którym koleś traci 1,5l krwi, i kobieta która doznała szokującego obrazka jakim było rozkurwienie dziecka samochodem, nie każdy wytrzyma taki widok. Oni by prawka nie stracili. Omdlenie samoistne w przypadku gdzie nic Ci nie zagraża wszystko było z Tobą w porządku a tu jeb mdlejesz sobie nie wiadomo dlaczego. Fakt prawka nie powinni zabierać bo to mogło być jednorazowe zgaszenie światła i powinni zrobić jakąś obserwacje, i badanie czy konkretny delikwent ma predyspozycje do częstszych takich wybryków czy też nie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów