📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jeszcze z lotu ptaka powinni pokazac
Kurwa... łady mają mobilne kamery zewnętrzne? Strach po pijaku przejechać koło tego...
Alkochol = Immortality
Też lubię deptać po pedałach
klint0n napisał/a:
Alkochol = Immortality
Naucz się naprzód języka ojców, miast języka kolonialistów, parszywcze jeden!
kokroucz napisał/a:
Naucz się naprzód języka ojców, miast języka kolonialistów, parszywcze jeden!
O kurwa, ale zjebałem przyznaję się. Z przyzwyczajenia pierdolnęło mi się "c" przed "h" co nie zmienia faktu, że to mój błąd.
Ogólnie dotarło do mnie że ten post był w sumie bez sensu. Musze przestać w nocy po pijaku tutaj wchodzić, bo potem rano trza się wstydzić:/
Złośliwiec, lusterko bez ostrzeżenia wystawił, a rowery są wszędzie.
przecież typ się ledwo na nogach trzyma. dziwne by było, jakby nie wyjebał.
Zauważyliście, że w tej ładzie mają system ostrzegający o otwartych drzwiach ?, ja pierdole, wydaje mi się, że ruscy jeżdżą potencjalnie przez nas uważanych "złomach", a pod maską mają elektronikę wyprzedzającą US&A. Dziiiiiwne.
Jakby nikt nie zauważył to on próbował wyminąć pieszego i wypierdolił w samochód.
panpowazny napisał/a:
Zauważyliście, że w tej ładzie mają system ostrzegający o otwartych drzwiach ?, ja pierdole, wydaje mi się, że ruscy jeżdżą potencjalnie przez nas uważanych "złomach", a pod maską mają elektronikę wyprzedzającą US&A. Dziiiiiwne.
@wtf zdjecie sie nie wyswietla
i.sadistic.pl/pics/adefee3b690f.jpg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów