📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Elegancko. Mógłbym jechać za nią przy okazji bym wylizał
Lecz się Kaczyński.
Jarosławkaczyński napisał/a:
@ Jarosławkaczyński, a kot już ci nie wystarcza?
Małpy lizać to do ZOO.
i taki level prezentuje ubagacony zadchod europy, potrzeba wiecej tego upodlonego intelektualnie scierwa.. kto to wogole dyma???
Hetman_Wielki napisał/a:
i taki level prezentuje ubagacony zadchod europy, potrzeba wiecej tego upodlonego intelektualnie scierwa.. kto to wogole dyma???
Nie wiem, nie znam się.
Tusk mówi, że to samo dobro.
A on nie kłamie.
Hetman_Wielki napisał/a:
A jaki level prezentuje kacapia, do której tak tęsknisz?
Trzeba wytresować. Ja nauczyłem psa żeby nie szczał w chacie. Tresera trzeba, to małpę też nauczy.
mwaski napisał/a:
A jaki level prezentuje kacapia, do której tak tęsknisz?
A czemu zakładasz że On tęskni za kacapami ?
Ja np tęsknie za Polską bez ukrainców, rusków, czarnuchów, białorusinów i innych przychlastów z bliskiego wschodu
Jak kobyła wyjebała to kapsko tfu obrzydłe ścierwo.
Szkoda, kurwa, że jakiegoś przebicia na schodach nie było bo byłby superhardzik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów