📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Można zrobić konkurs kto wrzucił bardziej gówniany filmik, Halman z tęczowa laguną, czy Edek z dwoma bachorami
E tam słabo. Jak miałem 2 latka to włożyłem łape do ula. Już tak nie robię.
PIs napisał/a:
Można zrobić konkurs kto wrzucił bardziej gówniany filmik, Halman z tęczowa laguną, czy Edek z dwoma bachorami
Jest popyt jest podaż.
Natomiast... Jakie nagrody przewidujesz?
eh, to jest życie. mieć tak duży dom, dzieci i wolny czas spędzać na filmowaniu tego, jak się bawią. zazdro. może brzmię jak 30-kilku letni przegryw, ale tak właśnie jest.
sothis napisał/a:
Jest popyt jest podaż.
Natomiast... Jakie nagrody przewidujesz?
Zdjęcia Flodzi.
PIs napisał/a:
możesz zrobić, masz moje błogosławieństwo....
tiktok. Przypominam, że mamy monitory poziome a nie pionowe...wrzuty z tiktoka zostawcie na tiktoku, gdzie będą w większości oglądane na telefonach.
Ja pierdole no niewiarygodne co się wydarzyło na tym filmie
Kurisu napisał/a:
tiktok. Przypominam, że mamy monitory poziome a nie pionowe...wrzuty z tiktoka zostawcie na tiktoku, gdzie będą w większości oglądane na telefonach.
Ja coraz częściej nawet się nie odzywam. Do niektórych ameb nie dotrze.
croyna napisał/a:
eh, to jest życie. mieć tak duży dom, dzieci i wolny czas spędzać na filmowaniu tego, jak się bawią. zazdro. może brzmię jak 30-kilku letni przegryw, ale tak właśnie jest.
Nie brzmisz jak "30-kilku letni przegryw", brzmisz jak rozhisteryzowana gruba baba, która rozczula się na widok gówniaków w wózkach i sukien ślubnych na wystawach sklepów. Nigdy nie uwierzę, że takie coś mógłby napisać mężczyzna, nieważne jak bardzo chory psychicznie musiałby być, czy jak bardzo musiałoby mu wyjebać estrogen na skutek jakichś zaburzeń hormonalnych, to jest po prostu nie możliwe.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów