W Siechnicach kilku Gruzinów pobiło chłopaków, którzy podobno zwrócili im uwagę, że ci jeżdżą rowerami po chodniku. W nocy gruzińskie auta dostały samozapłonu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przykra sprawa z tymi autami,no kto by pomyślał,takie zrządzenie losu niefortunne...
A jak by właściciele tych aut jeszcze że schodów pospadali,to by dopiero było...
Masz ci los...
A jak by właściciele tych aut jeszcze że schodów pospadali,to by dopiero było...
Masz ci los...
I gdzie ten ziomek co wszystko i wszystkich jebie ? Teraz by sie przydal
Jebacccc jebaccc maloo malooo
Jebacccc jebaccc maloo malooo
myślę ze samochody to dopiero początek co mogli im przygotować , pozdrawiam z Wrocławia.
Gruzini to druga nacja obcokrajowców, po ukrach, w klasyfikacji najliczniej osadzonych w polskich więzieniach. Potomków stalina ściągał do Polski najbardziej antyruskii "konserwatywny" pis. Pisząc "najbardziej" mam na myśli propagandę, a nie rzeczywiste działania, bo przecież hipokryzja to hasło wiodące wszystkich naszych partii
sberek38 napisał/a:
Gruzini to druga nacja obcokrajowców, po ukrach, w klasyfikacji najliczniej osadzonych w polskich więzieniach. Potomków stalina ściągał do Polski najbardziej antyruskii "konserwatywny" pis. Pisząc "najbardziej" mam na myśli propagandę, a nie rzeczywiste działania, bo przecież hipokryzja to hasło wiodące wszystkich naszych partii
U Nas na Podkarpaciu na osiedlu dwóch Gruzinów kradło katalizatory z aut, obaj złapani.
Poprawka: to byli Rumuni, przepraszam.
Gruziny biją Polaka, a ukry nagrywają i komentują po rosyjsku.... Polska 2024.
He... gruzini przekupują Polaka na Polskiej ziemi a nagrywają i komentują ukraińcy. Ja pierdole ten kraj upada
Kilka zaszczanych uberów mniej
CzerstWybut napisał/a:
He... gruzini przekupują Polaka na Polskiej ziemi a nagrywają i komentują ukraińcy. Ja pierdole ten kraj upada
A Polak nie wie, kiedy pisze się z małej, a kiedy z dużej litery.
nie zdziwiłbym się gdyby tam spłonął samochód gościa co 3 dni wcześniej rozjebał rowerzystę i spierdolił z miejsca zdarzenia pod Siechnicami właśnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów