📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widać że to Ameryka Południowa. Ale gdzie by ktoś pokroju Flodzi odróżniał Brazylię od Meksyku.
PIs napisał/a:
Widać że to Ameryka Południowa. Ale gdzie by ktoś pokroju Flodzi odróżniał Brazylię od Meksyku.
A taki siusiak bo dotarłam do innego źródła które mówi iż jest to Dominikana
Udaje, gdyby go tak bolało to wiłby się jak wąż. No ale pozory trzeba zachować żeby czegoś gorszego nie wymyślili.
Po niedzielnym obiadku przygotowują sobie na deser mulata na ciepło w polewie
Trzeba przyznac, ze dosc kreatywna kara. Gosciu cierpi a i smieci znikają.
Moja ocena to 4,5/10. Jak myslicie nie za wysoko?
Moja ocena to 4,5/10. Jak myslicie nie za wysoko?
Dajcie już mu tego pora i faworka. Tak ładnie prosi o por i fawor
kajdanki a nie jakiś chujowy sznurek
Dlatego się napierw w łeb daje karpiom, żeby się nie szamotały w plastikowej reklamówce.
P.s. Wesołych Świąt!
P.s. Wesołych Świąt!
PIs napisał/a:
Gadają po hiszpańsku, więc to raczej nie Brazylia. No, chyba, że to kara za nieodrobienie zadania domowego z hiszpańskiego
Kormork napisał/a:
Cóż do końca nagrania żyje więc to taka lekka kara.
To taka wersja light opony na łeb, delikatne skarcenie niegrzecznego chłopca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów