Tak się bawi polska B dziki Wschód
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tak się bawi polska B dziki Wschód
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurde, Fiat Uno. Co się z nimi stało? Od lat nie widziałem. Chujowe auta musiały być, skoro nie przetrwały próby czasu.
Halo Podlasie zróbcie jakiś hałas!!!!
TwójCzarnyPan napisał/a:
O kurde, Fiat Uno. Co się z nimi stało? Od lat nie widziałem. Chujowe auta musiały być, skoro nie przetrwały próby czasu.
Dobre były, ale trzeba było spieszyć się z jazdą. Szybciej rdzewiały, niż jechały. Technicznie były w miarę udane. Nie psuły się, bo nie miało co się zepsuć. Prekursor punta, gorszy od niego, ale technologiczna przepaść między nim a czinkłoczento. Jak się jeździło maluchem, czy czinkłoczento to przesiadka była jak do limuzyny. Ile miejsca.
CriSStopher napisał/a:
Muzyka nie dla mnie, ale oni w sumie mieli dobry ubaw
moja też nie, Deicide raczej by nie puścili, ale jakby było z kim to też bym zatańczył
pazuzu napisał/a:
Typowa patola ze wschodu, ulubienicy pisu. W głowie siano i wódka a potem takie zjeby chodzą na wybory i mamy co mamy
Widać właśnie kto tu ma wóde we łbie
Podlasie 😂
podlasie z ktorego sie smiejesz wstrzymuje brudasów żeby Ci w dziesięciu siostry nie zadymali na smierc
Lepsza impreza niż większość dyskotek u nas w cywilizacji xD
Te kocie ruchy gitarzysty
Te kocie ruchy gitarzysty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów