Tak się bawi polska B dziki Wschód
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tak się bawi polska B dziki Wschód
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i co gamonie?. Podziwujecie się i dalej będziecie trzepać się w waszych piwnicach. Oni napili się bimbru, potańczyli, pośpiewali i na konic poruchali. Nawet nie wiedzą, że istniejecie.
Nie ma bijatyki, nie ma szczania pod siebie, nie ma pretensjonalnego darcia pizd. Calkiem fajna impreza jak na impreze z przed 20 lat, a tym wychowanym w blokowiskach pozostaje tylko żal i smutek.
Muzyka nie dla mnie, ale oni w sumie mieli dobry ubaw
i co? można się bawić bez alkoholu??
nie.. nie można..
nie.. nie można..
nie Podlasie tylko okolice Elbląga
film starszy od internetu
btw zazdroszczę ludziom, którzy potrafią sobie zorganizować festyn w 6 osób
film starszy od internetu
btw zazdroszczę ludziom, którzy potrafią sobie zorganizować festyn w 6 osób
Dajcie namiar na tego Dillera co był na imprezie i sprzedał git towar , wesele się zbliża a goście od strony młodej sztywni.
Bawią się, nikomu krzywdy nie robią. Na oko to jakaś rodzina więc trzymają się razem.
Fajnie dla nich i tyle a film to kurwa mać tak stary, że piksele można liczyć na palcach.
Fajnie dla nich i tyle a film to kurwa mać tak stary, że piksele można liczyć na palcach.
ludzie się bawią,coż...zdarza się ...
i zajebiście! pierdolona era techno
BękartEddardaStarka napisał/a:
Dajcie namiar na tego Dillera co był na imprezie i sprzedał git towar , wesele się zbliża a goście od strony młodej sztywni.
Do tego potrzebujesz dilera?
phrontch napisał/a:
filmik dodany 10 lat temu na youtube ląduje na głównej
Chyba nie chodzi o to gdzie był 10 lat temu, a czy był ma sadisticu. Skoro nikt nie zgłasza to nie był. Więc w czym problem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów