📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
fajne ale czy to tak w rzeczywistości wygląda? Poproszę o radę eXperta
ja bym powiedział (bazując na mojej wiedzy z anatomii), że ciągnąc za to ścięgno mięśnia zginaczna powierzchownego palców tak powinno to wyglądać mniej więcej
a jak ma wyglądac? przecież to nawet gołym okiem widać ruch ścięgien, bez prucia i usuwania skóry.
Hassos napisał/a:
@up wystarczy mieć wiedzę na poziomie ameby by stwierdzić, że właśnie tak to wygląda.
nawet takiej nie posiadam
zawsze byłem ciekaw jak działają sztuczne ręce, teraz wszystko jasne
otworzoczy000 napisał/a:
jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów