Nie zawsze musi być nudno można też trochę się powygłupiać
Nie zawsze musi być nudno można też trochę się powygłupiać
A ten polski Remi chujowy jak mało który, no ale co poradzisz, taka rola podróbek.
A Ty z jakiej mniejszej wiochy jesteś?
Ślunsk czy Pyrlandia?
Nie smiej sie ze swojej stolicy baranie. Duzo madrzejsi od ciebie ja wybrali. Mieszkasz w wysrajewie, juz nie mowiac skad jestes i masz czelnosc takie kocopoly pisac. Z warszawiakow to znasz ludzi z centralnego wiec nie pierdol ze wiocha. Prawdziwy warszawiak, nie wpr wpn ani inny wnd, zawsze ci pomoze i poswieci sie za ciebie baranie.
Ja mieszkam w wwa, nie jestem rdzennym warszawiakiem, ale wielu takich znam i wiem jacy to sa ludzie. Za taki komentarz to chuj w dupe i do piachu.
Sory za pisownie, ale nie lubie wielkich liter, wszystkich si ci ni ani zi
Człowieku, tak się napinasz jakby ci matkę conajmniej obrazili o_O
take it easy, smoke some weed and chill..
Jakaś niewydarzona podróba Remiego Gailarda, ale dobrze, że próbują...
Ty żeś jest kurwa cały niewydarzony nie wyruchany i coś tam jeszcze
Chłopaki się bawią a nie kurwa. A ty jak w przedszkolu paniom! on zgapił i chuj.
Nie smiej sie ze swojej stolicy baranie. Duzo madrzejsi od ciebie ja wybrali. Mieszkasz w wysrajewie, juz nie mowiac skad jestes i masz czelnosc takie kocopoly pisac. Z warszawiakow to znasz ludzi z centralnego wiec nie pierdol ze wiocha. Prawdziwy warszawiak, nie wpr wpn ani inny wnd, zawsze ci pomoze i poswieci sie za ciebie baranie.
Ja mieszkam w wwa, nie jestem rdzennym warszawiakiem, ale wielu takich znam i wiem jacy to sa ludzie. Za taki komentarz to chuj w dupe i do piachu.
Sory za pisownie, ale nie lubie wielkich liter, wszystkich si ci ni ani zi
Nie musiałeś pisać że jesteś z "wwa", bo to widać od razu Jakoś tak wyszło, że nikt was nie lubi. Zawsze mnie to ciekawiło, jak to się dzieje- zamieszkasz w warszawie i automatycznie zamieniasz się w buraka !
A sram ciepłym kałem na ten grób i na to całe święto sztywniaka, możecie pierdolić,że jestem chuj.możecie pierdolić że jestem sztywniak czy coś ale przed grobem nieznanego żołnierza to było troszkę chujstwo.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Lepiej nie mógł pokazać jaki z niego Remi wananbe - bo o ile Remi podkradał rzeczy ze sklepów gdy miało to sens (ot choćby jego seria z lekkoatletyką) to ten mimo, że nie miało to powiązania z jego przebraniem, wbiegł, podpierdolił i niech się gawiedź cieszy. Straszenie ludzi w takim stroju - jak najbardziej, ale podjebanie kwiatka bez konkretnego celu jest już wchuj żałosnym naśladowaniem Remiego.