Nie zawsze musi być nudno można też trochę się powygłupiać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie zawsze musi być nudno można też trochę się powygłupiać
1:32 mało co go auto nie przejechało
kurde, prawie pol tysiaca piw, myśle sobie, zobacze, dobre musi byc... ale powiem ze chujowe...
marine123 napisał/a:
Nie musiałeś pisać że jesteś z "wwa", bo to widać od razu Jakoś tak wyszło, że nikt was nie lubi. Zawsze mnie to ciekawiło, jak to się dzieje- zamieszkasz w warszawie i automatycznie zamieniasz się w buraka !
Rozumiem, ze jakby ktos najezdzal na twoje miasto, w ktorym sie urodzilas, z ktorym masz mase wspomnien, rodzine, znajomych itd to bys stala i grzecznie sluchala? Z reszta dobre slowo "zamieszkasz". Ludzie zjezdzaja do stolicy i mysla ze jak tam mieszkaja (lub 20 kilometrow od niej ale przedstawiaja sie jako warszawiacy pelna geba) to sa lepsi od innych i zachowuja sie jak buraki.
No ale oczywiscie zaraz ktos mnie nazwie burakiem bo jak ja smiem powiedziec zle slowo na przyjezdnych. Bo przeciez tylko oni moga obrazac moje miasto a jesli ja chociaz sprobuje niezgodzic sie z ich opinia to znaczy, ze ze mnie burak i uwazam sie za lepszego od nich.
Proszę, proszę, nie przesadzajmy. Remi jest zajebisty, nie porównujcie go z tym żałosnym człowiekiem, który stara się być śmieszny... czy coś.
zamiast sie klocic o glupoty, powiedzcie lepiej czy dostal mandat za postawienie znicza na radiowozie? : )
Chupacabra napisał/a:
Ciekawe co wynikło z psiurami. Pewnie dostał mandal za zakłócanie porzadku..
Sami sobie mandat wlepili za dewastacje nagrobków...
1:49 czy on się bawi wackiem?
Dla mnie ten film byłby o wiele lepszy gdyby w 2:09 tramwajarz nacisnął drugi pedał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów