Nie zawsze musi być nudno można też trochę się powygłupiać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie zawsze musi być nudno można też trochę się powygłupiać
W jakiej to mieścinie?
hmm, wygląda mi na Warszawę
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
możecie pierdolić że jestem sztywniak czy coś ale przed grobem nieznanego żołnierza to było troszkę chujstwo.
W koncu mozna uzyc slowa "jakosc"
A i sam filmik tez mily, podklad fajny.
Na piatkowego kaca w sam raz
Piwo leci
A i sam filmik tez mily, podklad fajny.
Na piatkowego kaca w sam raz
Piwo leci
powinni wymienić go zamiast tych tosiewytnie i jeszcze mu zapłacić, fajnie się ogląda
Coś ciekawego w końcu
brylant1412 napisał/a:
Warszawa to największa wiocha w Polsce
Nie smiej sie ze swojej stolicy baranie. Duzo madrzejsi od ciebie ja wybrali. Mieszkasz w wysrajewie, juz nie mowiac skad jestes i masz czelnosc takie kocopoly pisac. Z warszawiakow to znasz ludzi z centralnego wiec nie pierdol ze wiocha. Prawdziwy warszawiak, nie wpr wpn ani inny wnd, zawsze ci pomoze i poswieci sie za ciebie baranie.
Ja mieszkam w wwa, nie jestem rdzennym warszawiakiem, ale wielu takich znam i wiem jacy to sa ludzie. Za taki komentarz to chuj w dupe i do piachu.
Sory za pisownie, ale nie lubie wielkich liter, wszystkich si ci ni ani zi
Jakaś niewydarzona podróba Remiego Gailarda, ale dobrze, że próbują...
Ciekawe co wynikło z psiurami. Pewnie dostał mandal za zakłócanie porzadku..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów