18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Henboh 2024-03-29, 16:46 2
Na hydraulika wyrośnie.

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
Don_Max 2024-03-29, 16:54 1
Co za idiota kupuje 4 latce taka zabawkę....
Tata chyba startuje w konkursie Darwina.
Zgłoś
Pawehan 2024-03-29, 17:19 4
Ale zajebista zabawka, jakie przyspieszenie
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-03-29, 17:34
Wolą w kasku...
Zgłoś
Siriuz 2024-03-29, 18:46 6
maxkulczyk napisał/a:

Co za idiota kupuje 4 latce taka zabawkę....
Tata chyba startuje w konkursie Darwina.

Masz tu 16 miesięczne dziecko

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
BellaGrubaDupa 2024-03-29, 19:51 6
Nie jedno z nas w dzieciństwie zrobiło sobie większą krzywdę i żyjemy.
Zgłoś
metyoo 2024-03-29, 20:07 1
Siriuz napisał/a:

Masz tu 16 miesięczne dziecko

a za kilka lat tak na spacer, bo po co nóg używać...

Zgłoś
mazga50 2024-03-29, 22:02
Pawehan napisał/a:

Ale zajebista zabawka, jakie przyspieszenie

Naprawiałem córeczce przyjaciółki taką deskę (czujnik Halla się okazał był tąpnięty w jednym kółku)). To jest twór Szatana! Ale mała śmigała później jak rakieta. Ja po dwóch próbach odpuściłem. Dzieciaki mają niżej środek ciężkości...
Zgłoś
lokal.szczecin 2024-03-29, 23:58 3
segway to chyba byl twoj stary kurwa!
Zgłoś
AlanOgórek 2024-03-30, 2:12
mazga50 napisał/a:

Ja po dwóch próbach odpuściłem. Dzieciaki mają niżej środek ciężkości...

Jest przynajmniej czym tłumaczyć niezdarność
Zgłoś
mazga50 2024-03-30, 21:13
Anal_Ogórek napisał/a:

Jest przynajmniej czym tłumaczyć niezdarność

195cm wzrostu, 106kg żywca. 46 lat vs 105cm, około 20kg, 9lat. Normalnie daję sobie radę na łyżwach, wrotkach, rolkach, nartach, rowerze i chuj wie czym jeszcze, ale te deski to ZUO w czystej postaci. Nagła zmiana kierunku i niesamowite przyspieszenie, może dlatego, że moje stopy wystawały po za deskę (nr buta 48), a pod stopami są tam czujniki nacisku, które właśnie odpowiadają za kierunek i szybkość. Dzieciak się zwali z metra, ja przy masie 5 razy większej z 2prawie metrów (głowa). Nie, dziękuję...
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2024-04-02, 13:19
nie bez powodu właściciel seagwaya zajebał się zjezdzając na...seagwayu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów